Obnoviť stránku

PACO RABANNE EdT Set 20 ml

4,7 3 hodnotení
Cenová bomba
48,90 € Ušetríte 17,60 €

PACO RABANNE EdT Set 20 ml

Luxusná darčeková kolekcia s obľúbenými vôňami pre mužov obsahuje 4 miniatúry: Paco Rabanne 1 milión EDT, parfum Paco Rabanne 1 Million, Paco Rabanne Invictus EdT a Paco Rabanne Phantom EdT. Najznámejšiu vôňu tejto značky s arómou pravej kože vo forme toaletnej vody aj parfumu dopĺňa športovo svieža Paco Rabanne Invictus v špecifickom flakóne a osobitá vôňa na deň aj noc v originálnej fľaštičke v tvare robota. Krásna darčeková škatuľka predurčuje kolekciu Paco Rabanne Men's Mini Set Gift Set Fragrances ako milú pozornosť.

Kľúčové vlastnosti sady parfumov Paco Rabanne Men's Mini Set Gift Set Fragrances

  • Paco Rabanne, miniatúrna cestovná súprava parfumov zahŕňa 4 miniatúry obľúbených pánskych vôní
  • Ikonická vôňa Paco Rabanne 1 Million je právom najznámejším parfumom tejto značky
  • Invictus je zmyselne svieža, športová vôňa, ktorá je stelesnením energie, dynamiky, čistoty a mužskej sily
  • Zaujímavý flakón v tvare trofeje
  • Phantom je odvážna vôňa s tónmi návykovej smotanovej levandule, energizujúceho citrónu a príťažlivej drevitej vanilky
  • Kolekcia parfumov je zabalená v krásnej darčekovej škatuľke

Pánska voňavka Paco Rabanne 1 Million sa vyznačuje intenzívnou koženou vôňou

Krásna vôňa pravej kože. Napriek tomu pikantná a svieža. Okázalá vôňa, ktorá vyrušuje od prvých tónov. Komplexná toaletná voda kombinujúca sladkú, šťavnatú mandarínku a mätu piepornú. Vytvára intrigy a sviežosť so živou ružovou škoricou. Nejednoznačná a elegantná vôňa, ktorá ukáže mužského ducha a vášeň! Charakteristická jantárová koža je výrazná a bohatá. Biele drevo, matná blond koža, jantár, príťažlivé pačuli. Pánska voňavka, ktorá osvieži, ale nakoniec zmatnie. Ikonická vôňa Paco Rabanne 1 Million je právom najznámejším parfumom tejto značky. Zahaľte sa do tejto sviežej vône so sladkými tónmi, ideálnej pre cieľavedomých a úspešných mužov, ktorí presne vedia, čo chcú.

Neprehliadnuteľný flakón

Toaletná voda EdT je inšpirovaná módou Paco Rabanne a autormi sú slávni parfumári Christoph Reynaud, Olivier Pescheux a Michel Girard. Táto novinka bola predstavená v roku 2020 a okamžite si našla milióny priaznivcov, ako napovedá jej názov. Vôňu PACO RABANNE 1 Million EdT sprevádza neprehliadnuteľný flakón v zlatej farbe. Paco Rabanne 1 Million EdT sa hodí na každodenné používanie.

Toaletná voda pre mužov Invictus stelesňuje dve protichodné sily: sviežosť na zahryznutie a divokú horúčavu

Toaletná voda Paco Rabanne Invictus je zmyselne svieža, športová vôňa, ktorá je stelesnením energie, dynamiky, čistoty a mužskej sily. Invictus je latinský výraz, ktorý znamená v preklade neporaziteľný. Zaujímavý tvar flakónu tejto vône je navrhnutý vo forme trofeje predstavujúcej pohár víťazstva. Iskrivá, energická vôňa Invictus je zmesou sviežeho ovocia, kvetov a korenia s veľmi osobitým základom. Horký grapefruit sa ľahko snúbi s pomarančom a sladkou mandarínkou. Priezračnosť a čistotu dodávajú tejto vôni vodné tóny. Opojná vôňa jazmínu sa mieša s vôňou víťazstva v nezameniteľných tónoch bobkového listu. Silný základ tvorí ambra a pačuli s drevitými tónmi a dubovým machom.

Futuristická aromatická pánska vôňa zrodená zo stretu medzi luxusným remeslom a novými technológiami

Paco Rabanne Phantom EdT ponúka osobitú vôňu, ktorej základom je aromatická prímes, v ktorej sú nakombinované tóny citrusov a dreva. Základ toaletnej vody dopĺňa vedľajšia vôňa drevín, a preto vonia ako cédrové, santalové či ružové drevo. Medzi vonné zložky patria aj citrusy a vanilka. Toaletná voda EdT je navrhnutá na bežný deň aj večer. Pánska vôňa Paco Rabanne Phantom EdT pochádza zo Španielska.

Obsah balenia:  
Paco Rabanne 1 milión EDT 5 ml 
Parfum Paco Rabanne 1 Million 5 ml 
Paco Rabanne Invictus EDT 5 ml 
Paco Rabanne Phantom EDT 5 ml


Zloženie

1 milión EDT: ALKOHOL DENAT., PARFUM (VÔŇA), AQUA (VODA), KUMARÍN, limonén, HYDROXYCITRONELLAL, ALFA-izometyl IONONE, LINALOOL, BENZYL ALKOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, CITRONEUOLGENOL,.

1 Milión Parfém: Alkohol Derat., Parfém (vôňa), Voda (Voda), benzyl salicyllát, alfa-izometyl ionón, limonén, butyl metoxydibenzoylmetán, etylhexyl, etylhexyl, eunhelnol, eulhenl, eul, eul, eulhelnol, eulhelhelhelnol, eulhelhelMelhelMl, etylhexylhexyl. (ČERVENÁ 4), CI 60730 (EXT. FIALOVÁ 2), CI 19140 (ŽLTÁ 5).

INVICTUS EDT: ALKOHOL DENAT., PARFUM (VÔŇA), VODA (VODA), BENZYL SALICYLÁT, limonén, LINALOOL, KUMARÍN, BUTYL BOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLÁT, CITRONELLOL-CITRONELLOL-EXTOLHA0ANIOL0 CI 19140 (ŽLTÁ 5), CI 14700 (ČERVENÁ 4), CI 42090 (MODRÁ 1).

Paco Rabanne Phantom EDT: ALKOHOL DENAT., PARFUM (VÔŇA), VODA (VODA), limonén, LINALOOL, KUMARÍN, BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALFA-izometyl IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, BENZYLALKOHOL. IOCI

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Španielske

Objem

Objem 20 ml
Kód:  KPFA1141
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3349668604692

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19