Obnoviť stránku

PACO RABANNE 1 Million EdT Set 200 ml

5 4 hodnotení

PACO RABANNE 1 Million EdT Set 200 ml

Objavte svoju vyzývavú aj očarujúcu stránku s darčekovou sadou parfumov pre mužov PACO RABANNE 1 Million EdT Set. Sada obsahuje toaletnú vodu a sprchový gél, ktoré spája drevito-korenistá pánska vôňa 1 Million. Parfém našiel svoju inšpiráciu v móde značky Paco Rabanne a vytvorili ho traja poprední parfuméri. Má reprezentovať silu, moc, bohatstvo a luxus. Veľa sladká, korenistá vôňa naozaj vyniká silou a výdržou a tiež príťažlivosťou pre okolie, obzvlášť ženy. Toaletnú vodu potom skvele doplňuje sprchový gél, ktorý pánskej pokožke poskytne nielen potrebnú starostlivosť, ale tiež dokonale podporí vôňu parfumu stvoreného pre odvážne zvodcu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady parfumov Paco Rabanne 1 Million EdT Set

  • Darčeková kozmetická súprava pre mužov od španielskej značky Paco Rabanne
  • Nevšednú sadu tvorí pánska toaletná voda a sprchový gél z radu 1 Million
  • Sadu spája drevito-korenistá vôňa pre vyzývavých, sebavedomých zvodcov
  • Veľmi silná Eau de Toilette pre muža s dlhou výdržou a príťažlivosťou pre ženy
  • Zmyselná vôňa ukrytá v luxusnom zlatom flakóne
  • Toaletná voda vhodná na denné nosenie i zvláštne príležitosti počas celého roka
  • Parfémovaný sprchový gél 1 Million skvele doplňuje toaletnú vodu
  • Sprchový gél pre mužov s bohatou penou ošetrujúcou a chrániacou pokožku

Toaletná voda Paco Rabanne 1 Million pre mužov, ktorá zvádza ženy

Toaletná voda Paco Rabanne 1 Million je stvorená pre úspešných a ctižiadostivých mužov, ktorí vedia, čo chcú. Silná a sladká, drevito-korenistá vôňa sa otvára citrusovou kombináciou sviežeho grapefruitu a červenej mandarínky, ktoré dopĺňa povzbudzujúca mäta. Srdce ponúka korenené tóny a netradičná zmes škorice a opojných ruží. Zmyselný, mužný základ v sebe snúbi hrejivé tóny bieleho dreva, animálnej svetlej kože, medovo zlatej, balzamickej ambry a jemne drevitého pačuli. Ľahko kontroverzná vôňa sa ukrýva v trblietavom, zlatom flakóne, ktorý podporí čaro každého zvodcu. Stačí vôňu použiť s citom, a potom len počkať na reakcie žien v okolí.

Zloženie parfému:
Hlava (vysoké tóny) – červená mandarínka, mäta, grapefruit
Srdce (stredné tóny) – škorica, ruža, korenené poznámky
Základ (nízke tóny) – ambra, koža, pačuli, biele drevo

Zloženie (ingrediencie):
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance], Aqua (Water), Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Limonene, Hydroxycitronellal, Alphaisomethyl Ionone, Linalool, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Eugenol, Citral, Isoeugenol, Citronellol, Alcohol Of Vegetal Origin 80% Vol.

Zlatý sprchový gél Paco Rabanne 1 Million pre neodolateľnú vôňu pánskej pokožky

Sprchový gél Paco Rabanne 1 Million poskytne mužskej pokožke skvelú starostlivosť. Jeho bohatá, nadýchaná pena zaistí jemné a šetrné čistenie pokožky aj prísun živín. Nevšedná vôňa navyše tento parfumovaný sprchový gél spája s luxusnou toaletnou vodou z rovnakej série. Zo sprchovania urobí jedinečný, voňavý zážitok, ktorý poteší vaše zmysly. Po použití sprchového gélu bude vaša pokožka svieža, čistá a nádherne prevoňaná vôňou pre očarujúceho, sebavedomého, odvážneho a neodolateľného zvodcu. Ideálne je použiť ho pred aplikáciou toaletnej vody 1 Million, aby pokožka prevoňaná sprchovým gélom podporila výdrž a vôňu parfumu.

Spôsob použitia:
Sprchový gél naneste na vlhkú pokožku a jemnými, krúživými pohybmi vytvorte bohatú penu. Umyte pokožku celého tela. Potom dôkladne opláchnite. Na optimálne výsledky používajte spoločne s toaletnou vodou Paco Rabanne 1 Million. Ich vône sa vzájomne podporujú.

Zloženie:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Parfum (Fragrance), Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated, Decyl Glucoside, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Panthenol, Coumarin, Limonene, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Alpha-Isomethyl Ionone, Polyquaternium-39, Tetrasodium Edta, Linalool, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Benzyl Benzoate, C1 19140 (Yellow 5), Ci 14700 (Red 4), Cl 42090 (Blue 1)

Darčeková kazeta obsahuje:
1× toaletná voda Paco Rabanne 1 Million (100 ml)
1× sprchový gél Paco Rabanne 1 Million (100 ml)
1× kovová krabička Paco Rabanne

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Koža, Mäta, Ruža, Škorica
Krajina pôvodu Španielske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC1623
Produktové číslo:  3349668573110

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19