Obnoviť stránku

PACO RABANNE 1 Million Cologne EdT 100 ml TESTER

Príslušenstvo k tovaru

PACO RABANNE 1 Million Cologne EdT 100 ml TESTER

Paco Rabanne 1 Million Cologne

Toaletná voda Paco Rabanne 1 Million Cologne je okúzľujúca vôňa, ktorá vás nežne objíme a zostane s vami na dlhú dobu prepojená. Iskrivá kompozícia bola vytvorená pre mužov a uvedená na trh bola v roku 2015. Z a jej vznikom stojí Olivier Pescheux a Michel Girard.Skrýva v sebe ovocné tóny miešajúca sa s nádychom morskej sviežosti. Zahalte se do jemné vůně!

Jedinečný koktail mužných tónov sa jemne mieša so sviežimi tónmi citrusov a more. Jalovec sprevádza romantickú ružu a nádych pravej kože s pačuli tvoria dlhotrvajúci základ vône, ktorý vás bude spoľahlivo sprevádzať ako vo všedný deň, tak aj pri slávnostných príležitostiach. Dopřejte si tento dokonalý koktejl plný svěžesti, euforie a luxusu s dotekem nadčasové elegance!

zloženie:
Hlava: kardamom, citrusy, mandarínka, morské tóny
Srdce: jalovec, ruža
Základ: tonka, koža, pačuli
Ak si kupujete vôňu pre seba, môžete využiť túto ponuku, ktorá vašu obľúbenú vôňu ponúka teraz v testovacom flakóniku. Tester celkom iste poznáte z klasickej parfumérie, kde sa používa, aby si zákazníci vôňa vyskúšali. Prevedenie testera nie je úplne rovnaké s originálnym balením vône. Býva väčšinou menej honosné, flakónik môže byť zabalený len v bielej škatuľke bez potlače alebo môže byť bez obalu a väčšinou chýba vrchný kryt rozprašovača. Vôňa označená ako tester NIE JE vhodná ako darček, ale je skvelou voľbou, ako šetriť životné prostredie aj svoju peňaženku. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Krajina pôvodu Španielske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPPT0025
Produktové číslo:  3349668530069

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03