Obnoviť stránku

OSCAR de la RENTA Signature EdT

OSCAR de la RENTA Signature EdT

Máte záujem o toaletnú vodu, ktorej vône sa nebudete môcť nabažiť vy ani vaše okolie? OSCAR de la RENTA Signature EdT je neobyčajná vôňa ideálna pre ženy. Základom tejto toaletnej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú samozrejmé tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Toaletná voda sa mieša tiež s vedľajšou vôňou drevín, takže je s ňou spojená vôňa santalového, cédrového alebo ružového dreva. K pridaným vonným zložkám sa zaraďuje tiež amber, bergamot, jazmín, kokos, levanduľa, mošus (pižmo), myrha, orchidea, pačuli, pomaranč, ruža, vetiver a ylang-ylang. Táto toaletná voda bola vytvorená na letné a bežné dni. OSCAR de la RENTA Signature EdT pochádza z Ameriky.

Zaujímavé prednosti toaletnej vody OSCAR de la RENTA Signature EdT

  • Toaletná voda s vôňou perfektnou pre ženy
  • Hlavná vôňa: kvetinová
  • Vedľajšia vôňa: drevitá
  • Medzi pridané vonné zložky sa zaraďuje aj amber, bergamot, jazmín, kokos, levanduľa, mošus (pižmo), myrha, orchidea, pačuli, pomaranč, ruža, vetiver a ylang-ylang
  • Pôvod v Amerike

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Bergamot, Jazmín, Kokos, Levanduľa, Mošus (pižmo), Orchidea, Pomaranč, Ruža
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 30 ml, 50 ml, 100 ml
Kód:  KPFA1044nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12