Obnoviť stránku

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Professional Ionic Paddle Brush P5

4,7 91 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,29 €

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Professional Ionic Paddle Brush P5

OLIVIA GARDEN je svetoznáma spoločnosť, ktorá vyrába pomôcky pre kaderníkov. Veľmi kvalitné a precízne prevedenie, využitie nových technológií pri výrobe aj dlhoročná spolupráca so svetovými kaderníkmi zaručujú, že s výrobkami tejto značky budete vždy úplne spokojní.
Kefa na vlasy OLIVIA GARDEN Bamboo Brush Healthy Hair Paddle P5 patrí do skupiny Helthy Hair – Healthy Planet. Kefy z tejto skupiny sú vyrábané z bambusu, aby sa zamedzilo odlesňovaniu planéty. Bambus je na rozdiel od dreva pevnejší, ľahší a odolnejší voči poškodeniu, ale zároveň rastie omnoho rýchlejšie, a preto ho možno považovať za 100 % obnoviteľný zdroj.Táto štýlová oválna bambusová kefa má antistatické a antibakteriálne prevedenie. Kefa je šetrná k vlasom aj k pokožke hlavy a zároveň podporuje ľahké rozčesávanie. Pri rozčesávaní vlasov zároveň dochádza k stimulácii ich rastu a zamedzuje sa ich vypadávaniu. S touto ľahkou kefou vytvarujete účes presne podľa vašich predstáv.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
bambus
Vhodná pre:
všetky typy vlasov
Dĺžka vlasov:
stredná až dlhá


 

Parametre a špecifikácia

Typ hrebeňov a kief

Typ hrebeňa/kefy Plochá kefa

Vlastnosti hrebeňov a kief

Vlastnosti hrebeňa/kefy Na styling

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Typy štetín

Typ štetín Nylonové

Farba

Farba Drevená
Kód:  KSPO060
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5414343010322

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12