Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Bamboo Comb C4

4,3 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Bamboo Comb C4

OLIVIA GARDEN je svetoznáma spoločnosť vyrábajúca pomôcky pre kaderníkov. Veľmi kvalitné a precízne vyhotovenie, využitie nových technológií pri výrobe aj dlhoročná spolupráca so svetovými kaderníkmi zaručujú, že s výrobkami tejto značky budete vždy úplne spokojní.
Hrebeň OLIVIA GARDEN Bamboo Comb Healthy Hair C4 patrí do série Helthy Hair - Healthy Planet. Hrebene z tejto série sú vyrábané z bambusu, aby sa zamedzilo odlesňovaniu planéty. Bambus je pevnejší, ľahší a odolnejší proti poškodeniu ako drevo, ale zároveň rastie omnoho rýchlejšie a preto ho možno považovať za 100 % obnoviteľný zdroj.Tento štýlový bambusový hrebeň má antistatické vyhotovenie. Kefa je šetrná k vlasom aj pokožke hlavy a zároveň podporuje ich ľahké rozčesávanie. Hrebeň je len 15 cm dlhý, a tak ho môžete mať vždy po ruke, je úplne ideálne do kabelky.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
bambus
Rozmery:
dĺžka 15 cm
šírka 5 cm
dĺžka zubov 3 cm
3 zuby na 1 cm
Vhodné pre:
všetky typy a dĺžky vlasov
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Hnedá

Typ hrebeňov a kief

Typ hrebeňa/kefy Hrebeň

Vlastnosti hrebeňov a kief

Vlastnosti hrebeňa/kefy Antistatická

Typ vlasov

Typ vlasov Dlhé vlasy, Všetky typy vlasov
Kód:  KSPO058

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03