Obnoviť stránku

OLIVIA GARDEN Ceramic + Ion Supreme Boar

4,2 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

OLIVIA GARDEN Ceramic + Ion Supreme Boar

Olivia Garden predstavuje novú kolekciu profesionálnych kief, ktoré boli špeciálne navrhnuté pre ľahké a zároveň veľmi šetrné rozčesávanie. Unikátna kefa disponuje špeciálne prispôsobenou rukoväťou na komfortné držanie a manipuláciu. Telo kefy je obalené keramickým povlakom, ktorý mu dodáva osobitý dizajn. Oválna hlavica je vhodná na dokonalé vyčesanie všetkých typov vlasov.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna kefa na šetrné rozčesávanie
  • Diviačie štetiny najlepšej kvality
  • Antistatický efekt pre dokonale upravené vlasy
  • Ionizovaný vankúšik hlavice
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť

Ionizačná kefa pre krásne vlasy

Oslňte okolie dokonale uhladeným účesom. Kefa je vybavená 100 % štetinami z diviaka najvyššej kvality, ktoré dodajú vlasom mimoriadnu hebkosť a lesk. Pri vyčesávaní uvoľňujú prach a nečistoty z vlasovej pokožky a vlasov a sú k nim maximálne šetrné. Štetiny sú tiež veľmi odolné voči nadmernému teplu pri fénovaní. Kefa navyše disponuje   antistatickými účinkami, preto možno vlasy ľahko upraviť bez toho, aby voľne poletovali a elektrizoval. Mäkký vankúšik hlavice je ionizovaný, vďaka čomu zostanú vlasy dlho jemné, žiarivé a bez tendencie ku krepovateniu. Doprajte im každý deň profesionálnu starostlivosť a oslňte okolie vždy dokonalým účesom.

 

Parametre a špecifikácia

Typ hrebeňov a kief

Typ hrebeňa/kefy Plochá kefa

Vlastnosti hrebeňov a kief

Vlastnosti hrebeňa/kefy Rozčesávacia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Typy štetín

Typ štetín Diviačie

Farba

Farba Strieborná
Kód:  KSPO158
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5414343001900

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07