Obnoviť stránku

OLD SPICE Lagoon 100 ml

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 9,29 €/ks
Pri kúpe 2 ks 8,90 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 8,51 €/ks

OLD SPICE Lagoon 100 ml

Old Spice Lagoon

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ruku na srdce, priznajme si, že muži veľa možností, ako zvýšiť svoju príťažlivosť nemajú. To dievčatá majú na výber omnoho viac trikov: použiť púder alebo rozjasňovač pleti? Mužom nezostáva nič iné než si vybrať medzi mikinou a svetrom cez hlavu. Preto je také dôležité dobre voňať. Old Spice umocňuje pánsku krásu a priťahuje pozornosť žien. A to je vskutku dosť účinný trik, keď budete vedieť, ktoré produkty kupujú naozajstní muži.

Old Spice Lagoon voda po holení je určená mladým, sebavedomým mužom, ktorí majú radi dobrodružstvo a nenechajú sa ničím obmedzovať. Športová vôňa vás zaplaví svojou sviežosťou a dodá povznášajúcu energiu, aby ste sa mohli vydať na cestu za novými skúsenosťami. Old Spice Lagoon sa odlišuje od iných vôní svojho druhu svojou intenzitou a nespútanosťou, dôležitou pre mužov, ktorí radi prekračujú hranice a objavujú nové veci.

Typ pleti:
Pre všetky druhy pleti.

Použitie:
Naneste na oholenú pleť. Pri nanášaní na tvár sa vyhnite oblasti v okolí očí.

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Normálny

Typ

Typ Voda po holení
Kód:  HOL078
Produktové číslo:  5000174440287

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13