Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OLAPLEX No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250 ml

4,8 40 hodnotení
20,90 €

OLAPLEX No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250 ml

Hydratačný a ošetrujúci šampón OLAPLEX No. 4 Bond Maintenance Shampoo (250 ml) obsahuje patentovanú technológiu, ktorá vlasy obnovuje, posilňuje a hydratuje a dodáva im prirodzený lesk. Je vhodný pre všetky typy vlasov, vrátane tých poškodených farbením či zosvetľovaním. Účinné zložky obsiahnuté v šampóne vlasom poskytujú nielen výnimočnú starostlivosť, ale predovšetkým opravujú vlasové vlákna zvnútra. Pri pravidelnom používaní sa tak zvyšuje odolnosť, sila a pevnosť vlasov. Prestávajú sa lámať, štiepiť, nestrácajú farbu ani prirodzený lesk. Najlepšie výsledky je možné dosiahnuť v kombinácii s kúrou a kondicionérom Olaplex.

Kľúčové vlastnosti regeneračného šampónu OLAPLEX No. 4 Bond Maintenance Shampoo

  • Šampón s patentovanou technológiou OLAPLEX pre regeneráciu a výživu vlasov
  • Bezkonkurenčný vlasový šampón posilňujúci vlasové vlákna
  • Šampón na vlasy vhodný pre všetky typy vlasov, zvl. potom poškodené vlasy
  • Ideálna vlasová starostlivosť pre vlasy farbené, zosvetľované, ošetrované fénmi, žehličkami pod.
  • Šampón OLAPLEX No. 4 posilňujúci a obnovujúci vnútornú stavbu vlasových vlákien
  • Pri pravidelnom používaní vlasy vyživuje, hydratuje a navracia im zdravie a lesk
  • Šampón pre žiarivo lesklé, luxusné a silné vlasy s plným objemom
  • Podporuje zdravie pokožky hlavy a celkové zdravie vlasov
  • Zloženie bez obsahu parabénov, sulfátov, ftalátov

Originálna chemická receptúra prípravkov Olaplex

Poprední svetoví odborníci v oblasti materiálov a chémie, Dr. Eric Pressly a Dr. Craig Hawker, vynašli chemickú zložku, ktorá bez silikónu a minerálnych olejov obnovuje disulfidové väzby vo vlasoch, na ktorých porušenie došlo napríklad počas chemického ošetrenia. Táto patentovaná látka obnovuje a posilňuje vnútornú štruktúru vlasových vlákien a vlasom dodáva vlhkosť a prirodzený lesk. Používanie prípravkov s technológiou Olaplex je preto spoľahlivou cestou pre vlasy silnejšie, odolnejšie proti krepovateniu, lámaniu a ďalšiemu poškodeniu a celkovo zdravšie. Ak teda máte vlasy poškodené mechanickým alebo chemickým ošetrovaním, našli ste riešenie väčšiny vašich problémov. Volá sa Olaplex. 

Aktívne látky:

  • Bis-aminopropyl diglycol dimaleate – reťazec molekúl, ktorý posilňuje vnútornú stavbu vlasových vlákien, ktorá bola poškodená chemickým zásahom alebo napríklad častým používaním žehličiek, fénov pod. – v dôsledku týchto procesov dochádzalo ku stenčovaniu a krehnutiu vlasového vlákna, tento jedinečný reťazec molekúl dokáže trvalo opraviť poničené mostíky, ktoré sa vo vnútri vlasu nachádzajú, vlasy zanechá regenerované, posilnené, hydratované a prirodzene lesklé
     
  • Povrchovo aktívne látky z kokosových orechov – vlasy jemne umývajú bez nežiaduceho vysušovania, zanechávajú ich čisté a ľahké
     
  • Kyselina octová – čistí pokožku hlavy a zabraňuje tvorbe šupiniek, dodáva vlasom prirodzený lesk

Zloženie:
Water, cetearyl Alcohol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Octyldodecyl Ricinoleate, Quaternium-91, Cetrimonium Chloride, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Behentrimonium Chloride, Glycerín, Cetyl Esters, Isododecane, Bis-aminopropyl Diglycol Dimaleate, Fragrance, Panthenol, Phospholipids, Dimethicone PEG-7 Isostearate, Pseudozyma Epicola/Argania Spinosa Kernel Oil Ferment Filtrate, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract Filtrate, Tocopheryl Linoleate/Oleate, Quaternium-95, propanediol, Punica granatum Extract, Morinda citrifolia Fruit Extract, PEG-8, Euterpe oleracea Fruit Extract, Camellia Sinensis Seed Oil, Crambe abyssinica Seed Oil, Hydroxypropyl cyklodextrín, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis vinifera (Grape) Seed Oil, Disodium EDTA, polysilicon-15, C11- 15 Pareth-7, Hydroxypropyl guar, Glycine Soja (Soybean) Oil, PEG-45M, PEG-7 Amodimethicone, Amodimethicone, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Laureth-9, Penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, PEG-4, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal

Spôsob použitia:
1. Použite malé množstvo šampónu na umytie vlasov, alebo k opláchnutiu vlasov po aplikácii kúry OLAPLEX NO. 3 Hair Perfector. Vytvorte bohatú penu vo vlasoch a následne ich dôkladne opláchnite teplou vodou. V prípade potreby postup opakujte.
2. Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov následne použite kondicionér Olaplex No. 5 Bond Maintenance.

Vhodné pre:
Všetky typy vlasov
Vlasy chemicky či mechanicky poškodené
Farbené a zosvetlené vlasy

Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Všetky typy vlasov, Jemné, Poškodené, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL3495
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  850018802598
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06