Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NUXE Reve de Miel Face And Body Utra-Rich Cleansing Gel 400 ml

5 5 hodnotení
11,90 €

NUXE Reve de Miel Face And Body Utra-Rich Cleansing Gel 400 ml

Doprajte svojej pleti jemnú starostlivosť aj počas sprchovania so zvláčňujúcim sprchovým gélom od francúzskej značky NUXE. Gél na telo a tvár vašu pleť dokonale vyčistí a poskytne intenzívnu starostlivosť suchej a citlivej pokožke. Unikátna receptúra obsahuje blahodarný med, ktorý pokožku dostatočne vyživí a zvláčni. NUXE Reve de Miel Face And Body Utra-Rich Cleansing Gel zanechá vašu pokožku upokojenú a zamatovo jemnú. Sprchový gél neobsahuje mydlá ani parabény, takže vašu pleť nevysúša a zanechá ju príjemne osvieženú a voňavú. Nechajte sa rozmaznávať luxusnoukozmetikou NUXE, ktorá je plná prírodnej sily.

Kľúčové vlastnosti sprchového gélu NUXE Reve de Miel Face And Body Utra-Rich Cleansing Gel 400 ml

  • Sprchový gél NUXE vám dopraje jemnú starostlivosť a pleť dokonale vyčistí
  • Zvláčňujúci sprchový gél na telo a tvár
  • Obsiahnutý med pokožku dostatočne vyživí a zvláčni
  • NUXE Reve de Miel Face And Body Utra-Rich Cleansing Gel zanechá pokožku upokojenú a jemnú
  • Sprchový gél neobsahuje mydlá ani parabény
  • Zvláčňujúci gél pleť nevysúša a zanechá ju príjemne osvieženú a voňavú

Aplikácia:
Sprchový gél naneste v sprche na vlhkú pokožku tváre a tela. Napeňte a následne dôkladne opláchnite.

Typ pleti:
Suchá, citlivá

Zloženie:
AQUA/WATER, GLYCERÍN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, LAURYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, MEL/HONEY, SUNFLOWER SEED OIL PEG-8 ESTERS, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, GLUCONOLACTONE, SODIUM HYDROXIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, ALLANTOIN, SODIUM BENZOATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARAMEL, CALCIUM GLUCONATE, TROPOLONE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL (N2002/A)


Zloženie

AQUA/WATER, GLYCERÍN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, LAURYL GLUCOSIDE, PARFUM/Fragrance, MEL / HONEY, SUNFLOWER SEED OIL PEG-8 ESTERS, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, GLUCONOLACTONE, SODIUM HYDROXIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, ALLANTOIN, SODIUM BENZOATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARAMEL, CALCIUM GLUCONATE, TROPOLONE, Hydrogenated PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL [N2002/A].

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá, Všetky typy

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél

Druh

Druh kozmetiky Telová

Typ

Typ produktu Gél

Účinok

Účinok Upokojujúci, Čistenie

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Balenie

Objem 400 ml

Oblasť užívania

Použitie Telo

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom
Kód:  KSTE0421
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3264680004063

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11