Obnoviť stránku

NUXE Nuxuriance Ultra Replenishing Fluid Cream 50 ml

NUXE Nuxuriance Ultra Replenishing Fluid Cream 50 ml

Spevňujúca pleťová emulzia Nuxuriance Ultra Fluid Cream s objemom 50 ml francúzskej prírodnej kozmetiky NUXE je špeciálne vyvinutá pre starostlivosť o zrelú pleť. Spevňuje kontúry, vyhladzuje vrásky a jemné linky a pôsobí proti známkam starnutia. Pleť vypína, regeneruje a rozjasňuje. Zanecháva ju zamatovo hebkú, pevnú a hladkú. Jej zloženie je obohatené o rastlinné zložky vrátane látok z bugenvílie a vzácnych kvetov šafranu s omladzujúcimi účinkami. Emulzia proti starnutiu pleti NUXE Nuxuriance Ultra je vhodná pre normálnu a zmiešanú pleť.

Aktívne látky:

  • Patentované inteligentné Bi-Florálne bunky, a to najmä aktívne molekuly šafranu a bugenvílie, nepretržite stimulujú tvorbu nových kožných buniek po dobu až 12 hodín

Účinky:
Po aplikácii vyhladzujúcej pleťovej emulzie NUXE Nuxuriance Ultra bude vaša pleť pevnejšia, hutnejšia a plnšia. Nádherne rozjasnená a hladká, pôsobiaca mladším dojmom.

Použitie:
Emulziu NUXE Nuxuriance Ultra Fluid Cream nanášajte ráno alebo večer na vyčistenú pokožku tváre, krku a dekoltu.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre normálnu, zmiešanú a najmä zrelú pleť.
Objem:
50 ml
Zloženie:
AQUA/WATER, GLYCERIN, LIMNATHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, HYDROXYETHYL UREA, CAPRYLIC/CAPRIC  TRIGLYCERIDE, GLYCOL PALMITATE, HYDROGENATED COCONUT OIL, PARFUM/FRAGRANCE, PHENYL TRIMETHICONE, SILICA, DICAPRYLYL CARBONATE, TALC, BUTYLENE GLYCOL, ARACHIDYL ALCOHOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, TOCOPHEROL, CAPRYLOYL GLYCINE, BEHENYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, DEHYDROACETIC ACID, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BOUGAINVILLEA GLABRA LEAF CELL EXTRACT, SODIUM GLUCONATE, HYALURONIC ACID, AMMONIUM LACTATE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, ENANTIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, LAUROYL LYSINE, PLANKTON EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, THEOBROMA CACAO (COCOA) CALLUS POWDER, PAPAVER RHOEAS PETAL EXTRACT, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT, OLEANOLIC ACID, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, COUMARIN, GERANIOL, CITRONELLOL (N3202/A). 


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Dermo, Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Lifting a spevnenie, Minimalizácia pórov

Vek

Vek 50+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Fluid

Balenie

Objem 50 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová
Kód:  KSPL23454
Produktové číslo:  3264680016523

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06