Obnoviť stránku

NUXE Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm 15 ml

NUXE Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm 15 ml

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Pleťová starostlivosť Nuxuriance Eye & Lip Global je určená na spevnenie pleti v okolí očí a pier. Jemný krém sa stará o citlivú a krehkú pleť okolo očí a pier, ktorá je najviac namáhaná nielen vonkajšími škodlivými vplyvmi, ale aj mimikou vašej tváre. Ak pleť nie je pevná, prirodzene pružná a vykazuje známky ochabovania, tak sa na nej rýchlo začnú tvoriť vrásky a drobné linky. Krém Nuxuriance vašu pleť spevní, dodá jej potrebné živiny a hĺbkovú hydratáciu.
Jemný krém redukuje výskyt vrások aj ďalších známok predčasného starnutia pleti a bojuje proti vzniku opuchov alebo tmavých kruhov pod očami. Hodvábne jemná konzistencia krému má hypoalergénne zloženie, okamžite pleť osviežuje a spevňuje. Odstraňuje únavu pleti aj prípadné opuchy a nádherne pleť rozžiari. Doprajte svojej pleti kvalitnú starostlivosť, aby bola krásna a dlho mladistvá!
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Aplikujte každé ráno na oblasť okolo očí a pier, jemne vmasírujte. V prípade potreby použite krém aj večer.
Objem:
15 ml
Zloženie:
AQUA/WATER, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ARACHIDYL ALCOHOL, GLYCERIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, HYDROXYETHYL UREA, BEHENYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, PARFUM/FRAGRANCE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, CAFFEINE, SODIUM GLUCONATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, BOUGAINVILLEA GLABRA LEAF CELL EXTRACT, HYALURONIC ACID, AMMONIUM LACTATE, SODIUM HYDROXIDE, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, THEOBROMA CACAO (COCOA) LEAF CELL EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, DARUTOSIDE [N3203/B]



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 15 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Určenie

Určenie Pre ženy

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Proti vráskam, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Proti vráskam, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami

Vek

Vek 60+

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Krém

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Objem 15 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová
Kód:  KSPL1632
Produktové číslo:  3264680015922

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18