Obnoviť stránku

NUXE Creme Fraîche de Beauté 48H Moisture Skin-Quenching Serum 30 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NUXE Creme Fraîche de Beauté 48H Moisture Skin-Quenching Serum 30 ml

Hydratačné pleťové sérum Creme Fraiche de Beauté 48H Moisturizing Serum s objemom 30 ml francúzskej prírodnej kozmetiky NUXE sa účinne o pleť stará, dodáva jej potrebnú výživu a hydratuje po dobu až 48 hodín. Chráni ju pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi a zanecháva ju upokojenú a vláčnu. Jeho zloženie je obohatené o rastlinné mlieka s upokojujúcimi účinkami a kyselinu hyalurónovú, ktorá pokožku vyhladzuje. Pleťové sérum NUXE Creme Fraiche de Beauté 48H obsahuje 96,4 % zložiek prírodného pôvodu. Je nekomedogénne, bez parabénov a vhodné aj pre citlivú pleť.

Aktívne látky:

  • Kyselina hyaluronová pleť intenzívne hydratuje a vyhladzuje
  • Rastlinné mlieka z akácie, hrachu, zeleného čaju, mandle, ovsa, kokosu a sóje s aktívnymi molekulami pokožku upokojujú
  • výťažok z červenej riasy z Baltského mora sa vyznačuje hydratačnými účinkami

Účinky:
Po aplikácii pleťového séra Creme Fraiche de Beauté 48H bude vaša pleť dokonale hydratovaná, vláčna a upokojená, dostatočne vyživená a chránená pred vonkajšími vplyvmi.

Použitie:
Prípravok nanášajte ráno a večer na tvár a krk, a to pred použitím pleťového krému.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti aj pre pleť citlivú.
Objem:
30 ml
Zloženie:
AQUA/WATER, GLYCERIN, LAUROYL LYSINE, MACADAMIA, INTEGRIFOLIA SEED OIL, SILICA XYLITYLGLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, SQUUALANE, ANHYDROXYLITOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, XYLITOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, DEHYDROACETIC ACID, ALLANTOIN, SODIUM GLUCONATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, SIDUM HYDROXIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER)SEED OIL, SODIUM CARRAGEENAN, SCLEROTIUM GUM, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, CAPRYLOYL GLYCINE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FLOWER EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FLOWER EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT, PISUM SATIVUM (PEA) EXTRACT, DISODIUM EDTA, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, MARIS SAL/SEA SALT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FRUIT EXTRACT ROBINIA PSEUDOACACIA FLOWER EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE (N3605/A).


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné

Objem

Objem 30 ml

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Ochrana proti vonkajším vplyvom

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Sérum

Balenie

Objem 30 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová
Kód:  KSPL23438
Produktové číslo:  3264680012273

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07