Obnoviť stránku

NUXE Body Melting Body Scrub 200 ml

NUXE Body Melting Body Scrub 200 ml

Pre starostlivosť o hrubú pokožku v oblasti lakťov alebo kolien, ale aj na celé telo vyskúšajte peeling Melting Body Scrub od značky Nuxe, francúzskeho výrobcu luxusnej prírodnej kozmetiky. Obsahuje okvetné lístky mandľovníka a výťažok z pomarančových plátkov, liči a vlašských orechov. Tieto ingrediencie zaistia dostatočnú abrazivitu pre zbavenie pleti odumretých buniek. Zároveň ju však zjemnia, zanechajú čistú a vyhladenú. Zvýšia jej pružnosť, vyživujú a hydratujú. Peeling NUXE Body Melting Body Scrub je vhodný pre všetky typy pokožky.

Kľúčové vlastnosti peelingu Nuxe Melting Body Scrub 200 ml

  • Telový peeling Nuxe Melting Body Scrub
  • Obsahuje výťažky z mandlí, pomarančov, liči a vlašských orechov
  • Zbavuje pleť odumretých buniek
  • Pleť zjemňuje a vyhladzuje
  • Vhodný pre všetky typy pokožky
  • Objem peelingu je 200 ml

Použitie:
Naneste na navlhčenú pokožku a masírujte krúživými pohybmi, potom opláchnite vodou. Používajte maximálne dvakrát týždenne.
Zloženie:
Aqua/Water, Glycerin, Hydrogenated Coconut Oil, Cetearyl Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange)Peel Powder, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Litchi CHinensis Seed Powder, Coco-Caprylate/Caprate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Coco-Glucoside, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Stearoyl Lyctylate, Glyceryl Oleate, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Parfum/Fragrance, Capryloyl Glycine, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Tetrasodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Cyprylyl Glycol, Dehydroacetic Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Flower Extract, Tropolone, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate (N2103/A)


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Zmiešaná, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ produktu

Typ produktu Na telo

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Lifting a spevnenie

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Typ

Typ produktu Peeling

Balenie

Objem 200 ml

Druh

Druh kozmetiky Telová
Kód:  KSPL23456
Produktové číslo:  3264680004292

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02