Obnoviť stránku

NUXE Aquabella Beauty-Revealing Essence Lotion 200 ml

Garancia najlepšej ceny
11,90 €

NUXE Aquabella Beauty-Revealing Essence Lotion 200 ml

Skrášľujúca pleťová voda Aquabella Beauty-Revealing Essence-Lotion s objemom 200 ml francúzskej prírodnej kozmetiky NUXE je špeciálne vyvinutá pre starostlivosť o zmiešanú a mladú problematickú pleť. Pleť hydratuje, zjemňuje jej textúru a sťahuje zväčšené póry. Zlepšuje vzhľad pokožky a zanecháva ju hodvábne jemnú, žiarivú a rozjasnenú. Jej zloženie je obohatené o výťažky z lekna a komplex Natural Blur Complex obsahujúci výťažky z ovsa, šošovky a kapucínky. Svieža kvetinová vôňa pleť nádherne prevonia.

Aktívne látky:

  • Výťažky z vodného lekna
  • Rozostrujúci komplex Natural Blur Complex (výťažky z ovsa, šošovky a kapucínka)

Účinky:
Po aplikácii skrášľujúcej pleťovej vody NUXE Aquabella Beauty-Revealing bude vaša pleť dokonale hydratovaná, čistá a žiarivá. Nádherne rozjasnená a zjemnená, pôsobiaca prirodzeným dojmom.

Použitie:
Pleťovú vodu NUXE Aquabella Beauty-Revealing aplikujte ráno alebo večer pomocou vatového tampóna na vyčistenú pleť. Vyhnite sa očnému okoliu.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre zmiešanú pleť.
Objem:
200 ml
Zloženie:
AQUA/WATER, PENTYLENE GLYCOL, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM GLUCONATE, PROPANEDIOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, LENS ESCULENTA (LENTIL) SEED EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, TROPAEOLUM MAJUS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, NYMPHAEA ALBA FLOWER EXTRACT, SODIUM BENZOATE, DEHYDROACETIC ACID, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE [N3302/A].


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická, Zmiešaná

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Fluid

Účinok

Účinok Hydratačný, Zmatňujúci, Minimalizácia pórov

Balenie

Objem 200 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom
Kód:  KSPL23449
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3264680014871

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08