Obnoviť stránku

NOBERU Sandalwood Beard Balm

3,6 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NOBERU Sandalwood Beard Balm

Snívate o hustých a zdravo vyzerajúcich fúzoch? Balzam na fúzy NOBERU Sandalwood Beard Balm chráni fúzy a pohlcuje vzduch tak, aby boli hustejšie ihneď po aplikácii. Zmes včelieho vosku a účinného mandľového a kokosového oleja zjemní vaše fúzy aj pokožku pod nimi a postará sa o ich výživu. Vďaka tužiacemu efektu je balzam na fúzy NOBERU zároveň skvelým riešením na nepoddajné fúzy a možno ho použiť na ich ľahký styling. Používaním balzamu na fúzy od švédskej značky NOBERU získajú vaše fúzy zdravý a prirodzený vzhľad a nadchnú vás aj vaše okolie zmyselnou vôňou santalového dreva, kože a pižma.

Hlavné prednosti balzamu na fúzy NOBERU Sandalwood Beard Balm 30 ml

  • Chráni, zjemňuje a vyživuje fúzy
  • Husté, zdravé a prirodzene vyzerajúce fúzy s balzamom na fúzy NOBERU predčí vaše očakávania
  • Vyživuje a hydratuje zároveň aj pokožku pod fúzy
  • Tužiaci efekt skrotí nepoddajné fúzy – doprajte im ľahký styling podľa vašich predstáv
  • Neodolateľná a dlhotrvajúca vôňa nadchne vás i vaše okolie
  • Praktické balenie 30 ml vhodné na cesty
  • Švédska značka NOBERU je určená mužom požadujúcim vysokú kvalitu

Aktívne zložky:

  • Včelí vosk regeneruje fúzy aj pokožku a chráni ich proti vonkajším vplyvom.
  • Mandľový a kokosový olej majú spoločne famózne účinky na fúzy aj pleť, ktoré zjemnia a vyživujú. Pri práci poteší aj ľahká absorbovateľnosť.
  • Lanolín hydratuje, upokojuje a chráni. Vytvára vodoodolnú ochrannú vrstvu a pomáha zvyšovať účinnosť ďalších kozmetických zložiek.

Použitie:
Pre prácu s tvrdým voskom je potrebné napríklad telesné teplo. Primerané množstvo balzamu rozotrite v dlaniach a vtierajte do fúzov a do pokožky pod nimi. TIP: Aby boli fúzy po aplikácii ešte hustejšie po nanesení balzamu použite hrebeň alebo kefu.

Typ pleti:
Určené na mužskú a citlivú pleť.

Zloženie:
Lanolín, Cera Alba, Cocos Ncifera oil, Paraffuinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oluše Oil, Tocopherol, Castor Oil, Parfum, Tocobiol.


Kód:  KSMU0308nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09