Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NOBERU Plastic Shavetta

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NOBERU Plastic Shavetta

Noberu Plastic Shavetta je elegantná a kvalitne spracovaná britva s plastovou rukoväťou na klasické výmenné žiletky. Vďaka výmenným čepieľkam sa preto nemusíte starať o obťahovanie, alebo brúsenie, ale pritom dosiahnete rovnako pekný výsledok ako s klasickou britvou. Shavetta je vhodná pre profesionálne holičstvá, ale aj na domáce použitie pre tých, ktorí si netrúfnu na klasickú britvu.

Kľúčové vlastnosti britvy Noberu Plastic Shavetta

  • Elegantná, kvalitne spracovaná britva
  • Vymeniteľné čepieľky kvôli pohodlnému udržiavaniu britvy
  • Noberu Plastic Shavetta pre dokonale hladké oholenie
  • Vhodná pre profesionálov aj na domáce použitie

Ako britvu používať:
Pred vybratím z obalu zlomte žiletku po jej dĺžke na dve polovice, ktoré potom môžete použiť do shavetty. Po nasadení žiletky klasicky ohoľte tvár, ktorá bude navlhčená vodou, alebo natretá prípravkom na holenie.


Kód:  HOL307
Produktové číslo:  7350092208895   

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09