Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NOBERU Cleansing Scrub 125 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NOBERU Cleansing Scrub 125 ml

Už dávno je preč doba, kedy si svoju pleť hýčkali výhradne ženy. Čistiaci peeling Cleansing Scrub od švédskej značky NOBERU je to pravé pre mužov, ktorí sa o seba radi starajú. Peeling možno použiť na všetky typy pleti. Obsahuje jemné zrniečka pšenice, ktoré čistia pleť do hĺbky pórov a odstraňujú odumreté kožné bunky. Pravidelné používanie pleťového peelingu podporuje regeneráciu pokožky. Čistiaci peeling NOBERU Cleansing Scrub vonia po sviežich limetkách, pomarančoch, cédrovom dreve a jantáru. Možno ho dostať v praktickom balení s pumpičkou.

Kľúčové vlastnosti pleťového peelingu NOBERU Cleansing Scrub

  • Kvalitná švédska pleťová kozmetika NOBERU je určená pre mužov
  • Čistiaci peeling NOBERU Cleansing Scrub je vhodný pre všetky typy pleti
  • Peeling Cleansing Scrub chráni a čistí pleť do hĺbky
  • Odstraňuje odumreté bunky pokožky
  • Používanie napomáha na regeneráciu pokožky
  • NOBERU Cleansing Scrub má sviežu vôňu limetiek, pomaranča, cédrového dreva a jantáru
  • Súčasťou balenia je dávkovač

Zloženie:
Aqua, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Polylactic Acid, Xylitylglucoside, Polyacrylate Crosspolymer-6, Anhydroxylitol, Acacia Senegal Gum, Parfum, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Water, Xanthan Gum, Xylitol, Cetearyl Glucoside, Sodium Cocoyl, Apple Amino Acids, Hexylene Glycol, T-Butyl Alcohol, Linalool, Limonene, Phenoxyethanol.

Použitie:
Požadované množstvo peelingu naneste do dlaní a jemne masírujte tvár. Nakoniec opláchnite studenou vodou. Pre extra účinok masírujte tvár niekoľko minút, aby sa rozprúdil krvný obeh. Pleť bude vďaka tomu krásne rozžiarená. Používajte podľa potreby, maximálne však dvakrát týždenne.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna, Zmiešaná

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Určenie

Určenie Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Normálna, Zmiešaná
Kód:  KSPL694
Produktové číslo:  7350092200615

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06