Obnoviť stránku

NOBERU Amber-Lime Strong Hold Wax 25 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NOBERU Amber-Lime Strong Hold Wax 25 ml

Dodajte svojim fúzom ten správny štýl pomocou vosku Amber-Lime Strong Hold Wax od švédskej značky Noberu. Silne tužiaci vosk na fúzy na báze včelieho vosku umožňuje vytvarovanie akéhokoľvek štýlu a zaisťuje celodennú fixáciu. Vosk navyše luxusne vonia vďaka zmyselnej kombinácii limetky, pomaranča, cédrového dreva a jantáru. Prémiové grooming produkty Noberu sú vytvorené pre jedinečných mužov, ktorí nechcú len tak splynúť s davom.

Kľúčové vlastnosti vosku na fúzy NOBERU Amber-Lime Strong Hold Wax

  • Silne tužiaci vosk na fúzy od Noberu
  • Na báze včelieho vosku
  • Luxusná zmyselná vôňa limetky, pomaranča, cédrového dreva a jantáru
  • Silná fixácia fúzov po celý deň
  • Amber-Lime Strong Hold Wax je vhodný pre vytvarovanie akéhokoľvek štýlu
  • Vyrobený vo Švédsku

Použitie:
Vosk je tvrdý, takže vyžaduje riadne rozohriatie medzi prstami, potom aplikujte do celého objemu fúzov a nastylujte podľa ľubovôle.

Zloženie:
Aqua, Lanolin Wax, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Stearyl Stearate, PEG-8 Beeswax, PVP, Oleth-5, Cera Microcristallina, Propylene Glycol, Parfum, Glycerin, Oleth-30, VP/VA Copolymer, Ricinus Communis Seed Oil, Octyldodecanol Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethicone, Triethanolamine, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Citral


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 25 ml

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Typ produktu

Typ produktu Vosk
Kód:  HOL408
Produktové číslo:  7350092208222

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04