Obnoviť stránku

NIVEA VISAGE Eye Care Q10 Plus 15 ml

4,5 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,39 €

NIVEA VISAGE Eye Care Q10 Plus 15 ml

Očný krém NIVEA proti vráskam Q10 viditeľne redukuje vrásky a minimalizuje tmavé kruhy pod očami. Tento účinný krém obsahuje Q10 a kreatín. Sú to vysoko účinné látky, ktoré sa prirodzene nachádzajú v každej pleti. S pribúdajúcim vekom sa ich množstvo znižuje, čo spôsobuje úbytok energie a znižuje možnosť prirodzenej regenerácie pleti.


Tento unikátny očný krém má príjemnú konzistenciu, ktorá sa dobre rozotiera a rýchlo vstrebáva. Zloženie krému je bez parfumu, preto je vhodný aj pre citlivú pleť alebo pre nositeľky kontaktných šošoviek. Jeho hlavnými zložkami sú dve aktívne látky – koenzým Q10 a kreatín. Tieto látky sa v pleti prirodzene nachádzajú, ale postupným starnutím pleti ich ubúda a je potrebné tieto látky, ktoré efektívne bojujú proti vráskam zvnútra, dopĺňať.
Pri pravidelnom používaní tohto krému bude pleť v oblasti očí opäť vyhladená, pružná a celkovo omladená. Vrásky budú výrazne redukované a nepekné tmavé kruhy pod očami budú minimalizované. Oblasti očí je potrebné s pribúdajúcim vekom venovať zvýšenú starostlivosť, pretože okolie očí je jednou z najnamáhanejších častí tváre. Mimika našej tváre vytvára drobné vrásky, ktoré sa vekom prehlbujú a zvýrazňujú. Doprajte svojej tvári kvalitnú starostlivosť tradičnej značky a zamedzte nadmernému tvoreniu vrások!


Aktívne látky:

  • Koenzým Q10 a kreatín redukujú vrásky a minimalizujú tmavé kruhy pod očami.


Typ pleti:
Pre citlivú pleť žien nad 30 rokov.
Odporúčaný vek:
30 +
Použitie:
Naneste na pleť v očnom okolí a jemným poklepávaním vstrebajte. Používajte podľa potreby raz až dvakrát denne na čistú pleť.
Tip:
Používajte spolu s ďalšími kozmetickými prípravkami NIVEA z rovnakej série, nástup účinkov bude rýchlejší a viditeľnejší.
Objem:
15 ml

Zloženie

Aqua, Glycerín, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Ascorbic Acid, Cetearyl Alcohol, Dikapryléter, C12-15 Alkyl Benzoate, Tapiokový škrob, Glyceryl Stearate, Panthenol, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerín, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 15 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam, Regeneračný, Proti opuchom/kruhom pod očami, Vyhladzujúci

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vek

Vek 30+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Zloženie

Špecifické zloženie S bioaktívnymi enzýmami, S vitamínmi

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Regeneračný, Proti opuchom/kruhom pod očami

Určenie

Určenie Pre ženy

Hmotnosť

Hmotnosť 15 g
Aqua, Glycerín, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Ascorbic Acid, Cetearyl Alcohol, Dikapryléter, C12-15 Alkyl Benzoate, Tapiokový škrob, Glyceryl Stearate, Panthenol, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerín, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol'>
Kód:  KSPL1033
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808179824
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14