Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Urban Skin Detox Micellar Water 400 ml

4,9 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,69 €

NIVEA Urban Skin Detox Micellar Water 400 ml

Micelárna voda Nivea Urban Skin Detox Micellar Water je určená na odstránenie všetkých nečistôt a líčenia z vašej pleti. Micely v pleťovej vode pritiahnu nečistoty, maz a make-up ako magnet a zanechajú vašu pleť čistú a sviežu bez zbytočného a dráždivého trenia. Vďaka výťažkom zo zeleného čaju bude vaša pokožka po použití dokonale čistá a matná. Micelárna voda nie je parfumovaná a pri aplikácii je veľmi príjemná. Je určená pre všetky typy pleti a bola dermatologicky a oftalmologicky testovaná. Bude príjemným spoločníkom a partnerom pri starostlivosti o vašu pleť, aby mohla zase správne dýchať. Pre ešte lepšie výsledky použite celý rad produktov značky Nivea.

Kľúčové vlastnosti micelárnej vody Nivea Urban Skin Detox

  • Micelárna voda Nivea Urban Skin Detox Micellar Water
  • Na odstránenie nečistôt a líčenia z vašej pleti
  • Jemné a hĺbkové čistenie
  • Obsahuje výťažky zo zeleného čaju
  • Pokožka bude čistá a matná
  • Bez parfumu
  • Dermatologicky a oftalmologicky testovaná pleťová voda

Použitie:
Naneste na vatový tampón, priložte na zatvorené oči alebo tvár a zotrite. Neoplachujte.
Zloženie:
Aqua, Poloxamer 124, Alcohol Denat., Fucus Vesiculosus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Sorbitol, Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Sulfate, Sodium Acetate, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol

Zloženie

Aqua, Poloxamer 124, Alcohol denat., Fucus vesiculosus extract, Camellia sinensis leaf extract, Glycerin, Sorbitol, Propylene glycol, Decyl glucoside, Sodium chloride, Disodium cocoyl glutamate, Citric acid, Caprylic/capric triglyceride, Polyquaternium-10, PEG-40 hydrogenated castor oil, Sodium sulfate, Trisodium EDTA, 1,2-hexanediol, Phenoxyethanol, Sodium benzoate


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  PLK489
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800299921
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14