Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

NIVEA Sun Protect & Moisture Trigger Spray SPF30 300 ml

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Sun Protect & Moisture Trigger Spray SPF30 300 ml

Chráňte svoju kožu pred nebezpečným slnečným žiarením pomocou spreja na opaľovanie NIVEA SUN s ochranným faktorom 30 a dosiahnite intenzívnejšieho zhnednutia pokožky. Sprej nie je mastný, ľahko sa vstrebáva, hydratuje a je vodoodolný. Kvalitná ochrana pred UVA aj UVB žiarením. Užívajte si slnečných lúčov a rozmaznávajte svojupokožku so sprejom Sun Protect & Moisture, ktorý vašu pokožku zanechá hebkú a jemnú.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho spreja NIVEA Sun Protect & Moisture SPF30

  • Ochrana pred nebezpečným slnečným žiarením s faktorom 30
  • Intenzívne zhnednutie pokožky
  • Opaľovací sprej Nivea obsahuje ochranné UVA a UVB filtre
  • Nemastné a hydratujúce zloženie
  • Sprej Sun Protect & Moisture poskytne okamžitú ochranu
  • Zanechá pokožku jemnú a hebkú
  • Vodoodolné vyhotovenie

Použitie:
Sprej na opaľovanie je vhodné na pokožku nanášať ešte pred pobytom na slnku. Po pobyte vo vode, alebo pri otieraní uterákom je vhodné aplikáciu opakovať.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, C12-15 alkyl benzoate, Alcohol denat., Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Butylene glycol dicaprylate/dicaprate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Dibutyl adipate, Ethylhexyl triazone, Panthenol, Copernicia cerifera cera, Sodium phenylbenzimidazole sulfonate, VP/hexadecene copolymer, Tocopheryl acetate, Microcrystalline cellulose, Cellulose gum, Xanthan gum, Sucrose polystearate, Hydrogenated polyisobutene, Sodium stearoyl glutamate, Tetrasodium iminodisuccinate, Trisodium EDTA, Sodium chloride, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Coumarin, Parfum


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 300 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Opaľovací

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Rozsah Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  OPA101
Produktové číslo:  4005900826121
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03