Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion SPF 50+ 200 ml

4,6 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion SPF 50+ 200 ml

Mlieko na opaľovanie Protect & Moisture má jemnú konzistenciu a bohaté zloženie, ktoré pokožku ochráni pred škodlivými slnečnými lúčmi. Vysoko účinný a vyvážený komplex UVA/UVB filtrov poskytuje okamžitú a dlhodobú ochranu pred spálením. Mlieko sa rýchlo vstrebáva a chráni pokožku pred slnkom ochranným filtrom SPF 50+, ktorý zabezpečí ochranu pri bežnom pobyte vonku aj pri opaľovaní. Chráňte svoju pokožku pred slnkom, aby bola zdravá a krásna!

Aby vaša pokožka žiarila zdravím

Prípravok vašu pokožku dlhodobo chráni pred spálením slnkom, a teda aj pred predčasným starnutím. Mlieko je odolné voči vode, preto ho môžete bez starostí používať aj počas pohybu pri bazéne. Prípravok eliminuje riziko vzniku slnečných alergií, dlhodobo pokožku hydratuje a zanecháva ju jemnú a príjemne sviežu. Použite praktický sprej, ktorý bude vašu pokožku spoľahlivo chrániť!

Vlastnosti prípravku

  • Chráni pokožku ochranným filtrom SPF 50+
  • Je odolný voči vode
  • Eliminuje vznik slnečných alergií
  • Má jemnú konzistenciu, ktorá sa dobre vstrebáva
  • Dlhodobo hydratuje pokožku
  • Chráni pokožku pred predčasným starnutím

Zloženie

Aqua, Homosalate, Glycerín, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl triazín, Ethylhexyl Triazone, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Stearyl Alcohol, Panthenol, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Glyceryl Stearate, Sodium Phenylbenzimidazole Sulfonate, Silica Dimethyl Silylate, Triacontanyl PVP, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Carboxymetylcellulose, Titanium Dioxide (nano), Xanthan Gum, Sodium Acrylates/C10–30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Silica, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerín, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Rozsah Na tvár, Na telo

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Opaľovací

Problémy

Problémy Na slnečné alergie, Proti starnutiu pleti

Určenie

Určenie Pre dospelých

Objem

Objem 200 ml
Kód:  OPA018
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808430208
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12