Obnoviť stránku

NIVEA SUN Protect & Bronze Oil SPF 20 200 ml

4,5 26 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

NIVEA SUN Protect & Bronze Oil SPF 20 200 ml

NIVEA Protect & Bronze OF20

Olej na opaľovanie Protect & Bronze podporuje zhnednutie pokožky a zároveň ju chráni proti spáleniu. Prírodné zloženie prípravku obsahuje rastlinné výťažky, ktoré podporujú tvorbu melanínu a tým pri pravidelnej aplikácii prispievajú k intenzívnejšiemu a dlhodobejšiemu opáleniu pokožky. Prípravok obsahuje UVA aj UVB filtre a neobsahuje žiadne samoopaľovacie zložky. Doprajte si krásne opálenie, ktoré dlho vydrží!
Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!
Olej v spreji Protect & Bronze sa ľahko nanáša a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty. Hodvábna konzistencia má vodoodolné zloženie, ktoré pokožku chráni aj pri pobyte vo vode. Účinne pomáha k nádhernému a intenzívnemu opáleniu pokožky bez jej dehydratácie alebo poškodenia. Olej ocenia najmä používatelia, ktorí chcú byť výrazne opálení v čo najkratšom čase. Opaľujte svoje telo pomocou prírodného oleja, aby bola vaša pokožka zdravá a do zlatista opálená!
Aktívne látky:
OF 20 - chráni pokožku pred spálením slnkom.
Prírodné výťažky - zaisťujú rýchle zhnednutie pokožky a jej hydratáciu.
Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Nanášajte na telo v rovnomernej vrstve pred každým opaľovaním.
Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Ochranný, Opaľovací

Ochranný faktor

Ochranný faktor 20 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Olej
Rozsah Na tvár, Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  KSPL1646
Produktové číslo:  4005900459763
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04