Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA SUN Kids Protect & Moisture Spray SPF 50+ 200 ml

4,6 7 hodnotení
16,90 €

NIVEA SUN Kids Protect & Moisture Spray SPF 50+ 200 ml

Detský sprej na opaľovanie NIVEA SUN 50+ vám pomôže ustrážiť vášho malého nezbedníka na slniečku. Špeciálne vodoodolné zloženie s UVA a UVB filtrami chráni citlivú detskú pokožku. Rovnomerné nanesenie na pokožku je jednoduchšie ako inokedy – sprej je totiž zafarbený a vďaka tomu spoznáte, kde je pokožka natretá a kde ešte nie. Po nanesení farebné sfarbenie spreja zmizne. Ochranný sprej je vhodný pre deti od narodenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodoodolné zloženie
  • Ochranné UVA a UVB filtre
  • Jednoduchá rozotierateľnosť
  • Vhodný pre deti od narodenia
  • Objem: 200 ml
  • Ochranný faktor: 50+

Ideálne použitie

Sprej na opaľovanie je vhodné na detskú pokožku naniesť ešte pred pobytom na slnku. Po pobyte vo vode alebo pri utieraní uterákom je vhodné aplikáciu opakovať.

Zloženie

Aqua, Homosalate, Glycerin, Alcohol denat., Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Ethylhexyl triazone, Dibutyl adipate, Copernicia cerifera cera, Panthenol, Sodium phenylbenzimidazole sulfonate, VP/hexadecene copolymer, Tocopheryl acetate, Microcrystalline cellulose, Sucrose polystearate, Sodium stearoyl glutamate, Hydrogenated polyisobutene, Cellulose gum, Xanthan gum, Sodium acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Tetrasodium iminodisuccinate, Trisodium EDTA, Sodium chloride, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Coumarin, Parfum, CI 42090.

Zloženie

Špeciálne zloženie, vďaka ktorému sa sprej rýchlo vstrebáva a je dlhodobo vodeodolný. UVA a UVB filtre.

Parametre a špecifikácia

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Rozsah Na tvár, Na telo

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Opaľovací
Špecifikácia Vodoodolné

Určenie

Určenie Pre dospelých, Pre deti

Objem

Objem 200 ml

Vhodné od

Vhodné od 3 rokov
Špeciálne zloženie, vďaka ktorému sa sprej rýchlo vstrebáva a je dlhodobo vodeodolný. UVA a UVB filtre. '>
Kód:  KSOP0213
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808856671
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06