Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA SUN Invisible Protection Transparent Spray SPF10 200 ml

Príslušenstvo k tovaru

NIVEA SUN Invisible Protection Transparent Spray SPF10 200 ml

Nivea Invisible Protection Transparent Spray je sprej na opaľovanie s ochranným faktorom 10. Sprej má špeciálne 100 % priehľadné a nemastné zloženie s vysoko účinným pomerom UVA a UVB filtrov, takže predstavuje ideálnu a spoľahlivú ochranu pred slnečným žiarením. Je vodoodolný a ihneď sa vstrebáva bez toho, aby zanechával mastný film alebo sa lepil.
Vysoko účinný, vyvážený pomer UVA a UVB filtrov navyše poskytuje pokožke okamžitú ochranu pred spálením a predčasným starnutím vplyvom slnečného žiarenia, znižuje riziko slnečných alergií a chráni zdravie kožných buniek.
Aktívne látky:
Vyvážená kombinácia minerálnych a organických UVA a UVB filtrov
Účinky:
Dokonalá a neviditeľná ochrana pokožky pred škodlivým slnečným žiarením. Predchádza vzniku slnečných alergií.
Aplikácia:
Naneste v dostatočnom množstve na pokožku pred slnením. Aplikáciu počas dňa pravidelne opakujte, najmä po plávaní alebo zotretí uterákom.
Špecifikácia:
Objem: 200 ml
Ochranný faktor: 10
Vyvážený pomer UVA a UVB filtrov je v súlade s odporúčaním EÚ.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 10 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Kód:  KSOP0114
Produktové číslo:  4005808283217
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19