Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA SUN Caring Sun Spray SPF15 200 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

NIVEA SUN Caring Sun Spray SPF15 200 ml

Nivea Caring Sun Spray je sprej na opaľovanie s ochranným faktorom 15. Sprej má špeciálne a nemastné zloženie s vysoko účinným pomerom UVA a UVB filtrov, takže predstavuje ideálnu a spoľahlivú ochranu pred slnečným žiarením. Je vodoodolný a ihneď sa vstrebáva, bez toho aby zanechával mastný film alebo sa lepil. Vyznačuje sa pohodlnou a jednoduchou aplikáciou.
Vysoko účinný, vyvážený pomer UVA a UVB filtrov navyše poskytuje pokožke okamžitú ochranu pred spálením a predčasným starnutím vplyvom slnečného žiarenia, znižuje riziko slnečných alergií a chráni zdravie kožných buniek.
Aktívne látky:
Vyvážená kombinácia minerálnych a organických UVA a UVB filtrov
Účinky:
Dokonalá ochrana pokožky pred škodlivým slnečným žiarením. Predchádza vzniku slnečných alergií. Ľahké zloženie spreja pokožku dlhodobo hydratuje.
Aplikácia:
Naneste v dostatočnom množstve na pokožku pred slnením. Aplikáciu počas dňa pravidelne opakujte, najmä po plávaní alebo zotretí uterákom.
Špecifikácia:
Objem: 200 ml
Ochranný faktor: 15
Vyvážený pomer UVA a UVB filtrov je v súlade s odporúčaním EÚ.

Parametre a špecifikácia

Ochranný faktor

Ochranný faktor 15 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Rozsah Na telo

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Opaľovací

Určenie

Určenie Pre dospelých

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSOP0113
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005809804244
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08