Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Soothing Cleansing Oil with Grape Seed Oil Sensitive Skin 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,20 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 4,81 €/ks

NIVEA Soothing Cleansing Oil with Grape Seed Oil Sensitive Skin 150 ml

Preč s množstvom prípravkov na pleť. Pleťový olej NIVEA ich zastúpi hneď niekoľko, pretože dokáže vašu pleť jemne očistiť od všetkého make-upu a nečistôt. Zásluhou ošetrujúceho zloženia s olejom z jadierok hrozna sa vaša pleť upokojí a bude hydratovaná. Olej NIVEA je preto vhodný pre citlivú a suchú pleť. Jeden pleťový olej NIVEA ušetrí miesto na poličke vo vašej kúpeľni.


Kľúčové vlastnosti pleťového oleja NIVEA Cleansing Oil with Grape Seed Oil 150 ml

  • Jemný pleťový olej Nivea s čistiacim a upokojujúcim účinkom
  • Krásne hydratuje pokožku
  • Je vhodný pre citlivú a suchú pleť
  • Obsahuje olej z jadierok hrozna
  • Neparfumovaný
  • Oftalmologicky testovaný olej Nivea na bezpečné odličovanie očí

NIVEA Hydrating Cleansing Oil ľahko odlíči oči

S pleťovým olejom si môžete bez obáv odlíčiť aj oči, pretože prípravok úspešne prešiel oftalmologickým testovaním. Výrobok bude mať na vašej pleti príjemnú mliečnu konzistenciu.

Stavte na jednoduchosť a silu jadierok z hrozna

NIVEA čistiaci pleťový olej sa postará o vašu pokožku tak, aby bola krásne vyčistená a zároveň hydratovaná. Výhodou oleja je, že nemusíte mať žiadny vatový tampón, vystačia vám vaše ruky. NIVEA Cleansing Oil stačí pomocou prstov vmasírovať do suchej pleti, namočiť a krúživými pohybmi sa vytvorí mliečna pena, ktorá odstráni všetky nečistoty a make-up.

Použitie:
Olej naneste na suchú pleť a krúživými pohybmi vmasírujte. Potom si namočte ruky a ďalej pokračujte v masáži tváre, kým sa nevytvorí mliečna textúra. Nakoniec pleť dôkladne opláchnite vlažnou vodou a jemne osušte tvár do uteráka.

Zloženie:

Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Izopropyl Palmitate, Isododecane, Etylhexyl Stearate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Vitis Vinifera Seed Oil, Tocopherol

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá
Kód:  KSPL2630
Produktové číslo:  42389644
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04