Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nivea Shaving Foam Sensitive Recovery 200 ml

4,9 48 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

Nivea Shaving Foam Sensitive Recovery 200 ml

Pena na holenie Nivea Sensitive Recovery je kozmetický prípravok určený na ľahšie a šetrnejšie holenie mužov. Holenie väčšina mužov berie ako nie príliš príjemný úkon, ktorý je potrebné zvládnuť každý deň. S kvalitnou kozmetikou bude vaše holenie príjemnou záležitosťou! Pena na holenie sa na pokožku nanáša pred holením, ťahy holiacehostrojčeka dokonale zjemní a zamedzí drobným poraneniam, ktoré sú spôsobené nerovnosťou pleti. Jemná pena je počas holenia dokonale šetrná k pleti a obsahuje veľmi jemnú parfumáciu. Pena na holenie obsahuje upokojujúce prírodné extrakty a jej zloženie je úplne bez alkoholu. Jemná pena nanesená na pleťnepáli a nespôsobuje začervenanie pokožky. Doprajte si kvalitnú kozmetiku, ktorá vašu pleť perfektne ochráni!



Kľúčové vlastnosti peny na holenie Nivea Sensitive Recovery

  • Zaisťuje hladké oholenie bez pocitu pálenia
  • Zjemní ťahy holiaceho strojčeka a predíde tak drobným poraneniam
  • Pena na holenie Sensitive Recovery je vhodná aj pre citlivú pokožku
  • Nivea Men pena na holenie má protizápalové účinky

Typ pleti:
Citlivá pleť

Účinné látky:

  • Harmanček – ošetruje a upokojuje pleť.
  • Vitamín E – chráni pleť a vyživuje ju.




Zloženie

Aqua, Isobutane, Laureth-23, Triethanolamine, Palmitic acid, Stearic acid, Glycerín, Cannabis sativa seed oil, Helianthus annuus seed oil, Tokoferylacetát Propylene glycol, Sorbitol, Coco-caprylate / caprate, Hydroxypropylmetylcelulóza, PEG-7M, Myristic acid, Arachidic acid, Oleic acid, Potassium hydroxide, Butane, Propane, Silica, BHT, Piroctone olamine, Parfum


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Pena

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  HOL344
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800294759
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03