Obnoviť stránku

NIVEA Repair&Care 400 ml

4,9 44 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,69 €

NIVEA Repair&Care 400 ml

Telové mlieko NIVEA Repair & Care je kozmetický prípravok na šetrné ošetrenie a dôkladné zvláčnenie vašej pleti. Toto účinné telové mlieko je určené pre extra suchú a hrubú pokožku. Príjemná konzistencia vašu pleť dôkladne ošetrí a osvieži.

Zloženie telového mlieka obsahuje dexpantenol a technológiu HYDRA IQ, ktorá pôsobí dvojitým efektom. Posilňuje ochrannú bariéru pokožky, čím zabraňuje jej vysušovaniu zvnútra a podporuje vlastný hydratačný proces pokožky. HYDRA IQ stimuluje tvorbu nových aquaporínov - pleti vlastných hydratačných kanálikov - ktoré zlepšujú cirkuláciu vody v pokožke. Zaisťuje optimálnu hydratáciu aj v hlbších vrstvách pokožky.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Po pravidelnom používaní tohto telového mlieka bude vaša pokožka svieža, hydratovaná, prirodzene pružná a do hĺbky vyživená. Telové mlieko účinne a rýchlo odstraňuje napätie pokožky až na 48 hodín. Rozmaznávajte svoju pokožku telovým mliekom, aby bola svieža, pružná a krásne prevoňaná!
Aktívne látky:

  • Dexpantenol a technológia HYDRA IQ posilňuje ochrannú bariéru pokožky, čím zabraňuje jej vysušovaniu zvnútra a podporuje vlastný hydratačný proces pokožky.


Typ pleti:
Pre extra suchú a hrubú pokožku.
Použitie:
Naneste na čistú pokožku a jemne vmasírujte. Používajte podľa potreby, najmenej jedenkrát denne, aby bola pleti zaistená 24-hodinová hydratácia.
Objem:
400 ml


Zloženie

Aqua, Glycerín, C15-19 alkán, Isopropyl palmitate, Cetearyl alcohol, Dimethicone, Glyceryl stearate SE, Glyceryl stearate, Myristyl alcohol, Panthenol, Pantolactone, Hydrogenated coco-glycerides, Cera microcristallina, Paraffinum liquidum, Carbomer, Sodium cetearyl sulfate, Sodium hydroxide, Citric acid, Tokoferylacetát Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Linalool, Benzyl alcohol, BHT, Parfum


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Objem

Objem 400 ml
Kód:  KDR013
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808704880
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08