Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

NIVEA Nourishing Cleansing Oil with Macadamia Oil Dry Skin 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,50 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,10 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,70 €/ks

NIVEA Nourishing Cleansing Oil with Macadamia Oil Dry Skin 150 ml

Preč s množstvom prípravkov na pleť. Pleťový olej NIVEA ich zastúpi hneď niekoľko. Nourishing Cleansing Oil totiž dokáže vašu pleť jemne očistiť od všetkého make-upu a nečistôt. Zásluhou ošetrujúceho zloženia s makadamiovým olejom bude vaša pleť hydratovaná a vyživená, vďaka čomu je olej vhodný pre suchú pleť. Jeden pleťový olej NIVEA ušetrí miesto na poličke vo vašej kúpeľni.


Kľúčové vlastnosti pleťového oleja NIVEA Nourishing Cleansing Oil with Macadamia Oil Dry Skin 150 ml

  • Jemný pleťový olej Nivea s čistiacim, vyživujúcim a hydratačným účinkom
  • Je vhodný pre suchú pleť
  • Kozmetický prípravok obsahuje makadamiový olej
  • Oftalmologicky testovaný olej Nivea na bezpečné odličovanie očí
  • Bez pocitu napätej pleti
  • Po nanesení sa premení na príjemnú mliečnu konzistenciu

Pleťový olej NIVEA Hydrating Cleansing Oil ľahko odlíči oči

S pleťovým olejom NIVEA si môžete bez obáv odlíčiť aj oči, pretože prípravok úspešne prešiel oftalmologickým testovaním. Výrobok bude mať na vašej pleti príjemnú mliečnu konzistenciu.

Stavte na jednoduchosť a silu makadamiového oleja

NIVEA čistiaci pleťový olej sa postará o vašu pokožku tak, aby bola krásne vyčistená a zároveň hydratovaná. Výhodou oleja je, že nemusíte mať žiadny vatový tampón, vystačia vám vaše ruky. NIVEA Nourishing Cleansing Oil stačí pomocou prstov vmasírovať do suchej pleti, namočiť a krúživými pohybmi sa vytvorí mliečna pena, ktorá odstráni všetky nečistoty a make-up.

Použitie:
Olej naneste na suchú pleť a krúživými pohybmi vmasírujte. Potom si namočte ruky a ďalej pokračujte v masáži tváre, kým sa nevytvorí mliečna textúra. Nakoniec pleť dôkladne opláchnite vlažnou vodou a jemne  osušte tvár do uteráka.

Zloženie:

Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Izopropyl Palmitate, Isododecane, Etylhexyl Stearate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá
Kód:  KSPL2629
Produktové číslo:  42389637
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18