Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Micellar Wipes Aqua Rose 25 ks

4,2 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

NIVEA Micellar Wipes Aqua Rose 25 ks

Micelárne čistiace pleťové obrúsky NIVEA Aqua Rose vašu pleť, oči a pery nielen dokonale odlíčia a zbavia nečistôt, ale tiež zaistia pokožke príjemnú hydratáciu, sviežosť a vláčnosť. Vďaka obsahu micelárnej vody si servítky hravo poradia aj s vodoodolnou maskarou alebo make-upom. Ružová voda obsiahnutá v obrúskoch príjemne vonia a osviežuje pleť, bez toho aby ju vysúšala. Použitie je veľmi jednoduché, komfortné a so skvelými výsledkami. Praktické balenie sa pohodlne zmestí do kabelky či cestovnej tašky. Navyše pri obrúskoch nehrozí riziko vyliatia obsahu medzi vaše osobné veci. NIVEA Micellar Wipes Aqua Rose je dermatologicky a oftalmologicky testovaný a schválený.

Kľúčové vlastnosti odličovacích obrúskov NIVEA Micellar Wipes Aqua Rose

  • Spoľahlivo odstráni make-up aj vodoodolnú maskaru
  • Obrúsky NIVEA Micellar Wipes Aqua Rose zanechajú pleť čistú a jemne hydratovanú
  • S obsahom micelárnej a ružovej vody
  • Jednoduché a rýchle použitie so skvelými výsledkami
  • Dermatologicky a oftalmologicky testované a schválené
  • Balenie obsahuje 25 ks obrúskov

Aplikácia:
Jemnými krúživými pohybmi odstráňte nečistoty a make-up z pleti.

Zloženie:
Aqua, Alkohol Denat.PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, Fenoxyethanol, Glycerin, 1,2-hexandiol, Sorbitol, Poloxamer 124, Trisodná EDTA, Ethylhexylglycerin, Decyl glukosid, Tokoferylacetát, Panthenol, Polyquaternium-10, Kyselina citronová, Rosa Damascena květ vody, Disodný Cocoyl Glutamát, Glycerol glukosid, Chlorid sodný, Acetát sodný, Propylenglykol sodný, Isopropylalkohol, Sorbát draselný, Kyselina benzoová, Sorbová kyselina, linalool, Citronellol, Limonen, Geraniol, Methylbenzoát, BHT, Parfum.


Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ

Typ produktu Odličovacie obrúsky

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  KSPL698
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800340173
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01