Obnoviť stránku

NIVEA Men Sensitive Shaving Gel mini 30 ml

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,89 €/ks
Pri kúpe 2 ks 1,39 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 1,13 €/ks

NIVEA Men Sensitive Shaving Gel mini 30 ml

Gél na holenie NIVEA Men Sensitive Shaving Gel mini s výťažkami z harmančeka a vitamínu E je kozmetický prípravok určený na ľahšie a šetrnejšie holenie mužov. Holenie väčšina mužov berie ako nie príliš príjemný úkon, ktorý je potrebné zvládnuť každý deň. S kvalitnou kozmetikou bude vaše holenie príjemnou záležitosťou! Mužská pleť pri každom aj šetrnom holení trpí, je podráždená a veľmi citlivá. Gél na holenie NIVEA Men Sensitive Shaving Gel mini je prípravok, ktorý sa na pokožku nanáša pred holením, ťahy holiaceho strojčeka dokonale zjemní a zamedzí drobným poraneniam, ktoré vznikajú vďaka nerovnosti pleti. Jemný gél NIVEA Men Sensitive Shaving Gel mini je počas holenia dokonale šetrný k pleti a obsahuje veľmi jemnú parfumáciu. Toto vyhotovenie je ideálne na suchú a citlivú pleť.

Kľúčové vlastnosti NIVEA Men Sensitive Shaving Gel mini

  • Gél na holenie NIVEA Men Sensitive Shaving Gel mini pre mužov
  • Harmanček pleť ošetruje a upokojuje
  • Vitamín E pleť chráni a vyživuje
  • Extrakt z hamamelisu upokojuje pocit pálenia a svrbenia
  • Pomáha hojiť rany a má protizápalové účinky
  • Active Comfort Systém umožňuje presné, hladké a pohodlné holenie
  • Pre suchú a citlivú pleť

Výťažky z harmančeka a vitamínu E

Gél na holenie NIVEA Men Sensitive Shaving Gel mini obsahuje dvojnásobný obsah upokojujúcich prírodných extraktov a jeho zloženie je úplne bez alkoholu. Jemný gél nanesený na pleť nepáli a nespôsobuje začervenanie pokožky. K osvedčenému zloženiu s harmančekom a vitamínom E bol navyše pridaný extrakt z hamamelisu. Hamamelis – vilín viržinský upokojuje pocit pálenia a svrbenia, pomáha uzatvárať a hojiť rany a má protizápalové účinky. Doprajte si kvalitnú kozmetiku, ktorá vašu pleť perfektne ochráni!

Použitie a zloženie

Použitie:
Naneste na pleť pred holením a jemnými ťahmi strojčeka sa ohoľte. Zvyšok gélu dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Voda, TEA-palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl palmitate, Chamomilla recutita flower extract, Hamamelis virginiana bark/leaf extract, Maltodextrin, Tocopheryl acetate, Caprylic/capric triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 glyceryl isostearate, Polyisobutane, Isobutane, Piroctone olamine, BHT, Linalool, Parfum


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Typ produktu

Typ produktu Gél

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  HOL163
Produktové číslo:  42243120
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12