Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA MEN Sensitive Cool Shaving Foam 200 ml

4,9 48 hodnotení
4,49 €

NIVEA MEN Sensitive Cool Shaving Foam 200 ml

Holenie je pre pokožku jedným z najagresívnejších zásahov. Obmedzte jeho agresivitu na minimum používaním peny na holenie z radu Sensitive, ktorý neobsahuje žiadny alkohol a pokožku chladí, čím znižuje pocit podráždenia. Príjemná citrusová vôňa ešte násobí pocit sviežosti. Stačí zvoliť rad Sensitive a podráždenie pokožky pri holení bude minulosťou.

Zloženie

Aqua, Isobutane, Triethanolamine, Laureth-23, Palmitic acid, Stearic acid, Glycerín, Výťažok z kvetov Chamomilla recutita, Fucus vesiculosus extract, Maltodextrín, Caprylic/capric triglyceride, Coco-caprylate / caprate, Hydroxypropylmetylcelulóza, PEG-7M, Myristic acid, Arachidic acid, Oleic acid, Potassium hydroxide, Butane, Propane, Silica, BHT, Piroctone olamine, Linalool, Parfum, CI 42053


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Pena

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  HOL087
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800249209
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13