Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA MEN Sensitive Cool After Shave Lotion 100 ml

4,9 71 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,80 €

NIVEA MEN Sensitive Cool After Shave Lotion 100 ml

Voda po holení NIVEA MEN sensitive Cooling je vhodná pre mužov s citlivou pleťou. Pri použití dodá chladivý pocit a úľavu pleti podráždenej holením a upokojuje ju. Pravidelné používanie zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť pleti každého muža. Voda po holení NIVEA MEN sensitive Cooling tak nielen ošetrí a upokojí pleť, ale dlhodobým používaním zvyšuje aj obranyschopnosť pleti.

Svieža mužná vôňa tejto vody po holení dopĺňa jemný nádych harmančeka. Extra šetrné nemastné zloženie bez obsahu alkoholu pleť po holení upokojí a príjemne ochladí. Okrem upokojujúceho harmančeka obsahuje voda po holení aj výťažky z morskej riasy, ktoré pleť vyživujú. Prípravok nelepí a rýchlo sa do pleti vstrebáva. Doprajte si ošetrenie pleti po holení s príjemnou vôňou!
Aktívne látky:

  • Harmanček upokojuje pleť podráždenú po holení.
  • Výťažky z morských rias pleť vyživujú a posilňujú.


Typ pleti:
Pre všetky druhy pleti, najmä pre citlivú pleť.
Použitie:
Naneste na oholenú pleť. Pri nanášaní na tvár sa vyhnite oblasti v okolí očí.
Objem:
100 ml


Zloženie

Aqua, PEG-40 hydrogenated castor oil, Dipropylene glycol, Výťažok z kvetov Chamomilla recutita, Fucus vesiculosus extract, Glycerín, Panthenol, Tokoferylacetát Menthoxypropanediol, Caprylic/ capric triglyceride, Maltodextrín, Benzophenone-4, Pantolactone, Citric acid, Phenoxyethanol, 1,2-hexanediol, Trisodium EDTA, Linalool, Geraniol, Limonene, Parfum


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Voda po holení

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  KDR072b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800234830
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03