Obnoviť stránku

NIVEA Men Protect&Care Shaving Foam 200 ml

4,8 49 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

NIVEA Men Protect&Care Shaving Foam 200 ml

Starostlivosť o pleť nie je už len výsadou žien. Aby však muži dosiahli viditeľné výsledky, je potrebné použiť kvalitnú kozmetiku. Počas holenia mužská pleť často reaguje podráždením, pálením, začervenaním, pľuzgiermi alebo vznikom suchých miest na pleti. Práve preto, aby došlo k zamedzeniu týchto reakcií pleti, prichádza NIVEA s touto penou na holenie, ktorá predstavuje skvelý prostriedok pre pravidelnú starostlivosť o mužskú pleť počas holenia. Pena je určená najmä mužom s normálnou alebo suchou pleťou. Nanesená pena poskytuje hladké a pohodlné oholenie a umožňuje efektívny sklz strojčeka. Počas holenia pena vďaka obsahu aloe vera vitamínov pleť hydratuje, čím predchádza jej vysušovaniu, a zároveň zabraňuje pocitu napnutia. Doprajte si komfortné oholenie bez podráždenia.

Zloženie

Aqua, Isobutane, Triethanolamine, Laureth-23, Palmitic acid, Stearic acid, Glycerín, Panthenol, Aloe barbadensis leaf juice powder, Propylene glycol, Pantolactone, Sorbitol, Coco-caprylate / caprate, Hydroxypropylmetylcelulóza, PEG-7M, Myristic acid, Arachidic acid, Oleic acid, Potassium hydroxide, Butane, Propane, Silica, BHT, Piroctone olamine, Citric acid, Limonene, Linalool, Parfum


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Pena

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL088
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808228980
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14