Obnoviť stránku

NIVEA MEN Intensive Moisturising Cream 50 ml

4,8 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,69 €

NIVEA MEN Intensive Moisturising Cream 50 ml

NIVEA Men Intenzívny krém je kozmetický prípravok pre mužov, ktorý zbaví pleť známok únavy a napätia. Zloženie s prídavkom výťažkov z aloe vera a vitamínu E je vhodné predovšetkým pre mužov, ktorých pleť vyzerá unavene a je suchá. Krém pokožku zvláčni, zhydratuje a poskytne jej ochranu proti slnečnému žiareniu.

Časy, kedy sa o svoju pleť starali iba ženy, sú už dávou minulosťou. Každý moderný muž dbá nielen na svoje oblečenie, na svoju vôňu a hygienu, ale predovšetkým aj na svoj vhľad. Veľa úspešných mužov svoj dobrý vzhľad potrebuje dokonca aj na vykonávanie svojho zamestnania. Preto je dôležitá aj starostlivosť o pokožku tváre a krku. Pokožka tejto časti tela je veľmi zaťažená nielen zlým životným prostredím, ale aj vplyvmi počasia a stresom. Pleťový krém vám pomôže zachovať vašu pleť dlho sviežu a prirodzene krásnu.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Pleťový krém dodáva pleti energiu, sviežosť a viditeľne ju spevňuje. Posilňuje odolnosť pleti voči každodennému stresu, rýchlo sa vstrebáva, nelepí sa a nezanecháva mastný film, ktorý muži väčšinou nemajú radi. Redukuje vznik prvých vrások a vrásky vzniknuté v dôsledku slnečného žiarenia. Výsledkom používania tohto pleťového krému je mladší vzhľad, menej vrások a viditeľne zdravšia pleť.


Aktívne látky:

  • Vitamín E pleť ochraňuje a vyživuje.
  • Výťažky z aloe vera pleť ošetrujú a zvláčňujú.


Typ pleti:
Pre mužov so suchou pleťou.


Použitie:
Nanášajte ráno a večer na čistú tvár a krk a jemne vmasírujte. Vynechajte oblasť okolo očí.
Objem:
50 ml


Zloženie

Aqua, Glycerín, Cetyl alcohol, Etylhexylkokoát, Hydrogenated coco-glycerides, Isopropyl palmitate, Distarch phosphate, Glyceryl Stearate citrate, Methylpropanediol, Hydroxypropyl starch phosphate, Myristyl myristate, Panthenol, Aloe barbadensis leaf juice powder, Xanthan gum, Pantolactone, Citric acid, 1,2-hexanediol, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Linalool, Limonene, Citronellol, Alpha-isomethyl ionone, Parfum


Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Objem

Objem 50 ml

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid

Typ

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Hydratačný

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  KDR050
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808789382
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19