Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Men Fresh Active 150 ml 1+1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Men Fresh Active 150 ml 1+1

Dezodorant NIVEA MEN Fresh Active je kozmetický prípravok, ktorý muža spoľahlivo ochráni pred pachom potu na dobu až 48 hodín. Tento jedinečný dezodorant vám poskytne neobvykle dlhodobú ochranu proti poteniu. Prípravok obsahuje komplex minerálov, neobsahuje konzervačné látky a ani žiadne farbivá. Povzbudzujúca a svieža vôňa vo vás zanechá svieži pocit a energiu na nekonečne dlhú dobu!

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Každý moderný muž dbá o svoju každodennú hygienu, ku ktorej okrem iného patrí aj používanie dezodorantu. Teraz majú možnosť voňať celý deň aj muži s nadmerným potením. Tento dezodorant bude vašim pomocníkom najmä pri zvýšenej fyzickej alebo psychickej záťaži kedykoľvek budete potrebovať. Jednoduchým a rýchlym spôsobom vás ochráni pred pachom potu a vy sa budete cítiť čistí a svieži počas celého dňa. Doprajte si príjemný pocit čistoty na celých 48 hodín!
Aktívne látky:
Komplex minerálov pleť osviežuje a poskytuje dlhodobú ochranu proti pachu potu.
Typ pleti:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Naneste na čistú pokožku kedykoľvek budete potrebovať.
Objem:
150 ml
Zloženie:
Voda, Butane, Alcohol denat., Isobutane, Propane, Parfum, Butyloctanoic acid, Methyl phenylbutanol, Maris limus extract, Ostrea shell extract, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Propylene glycol, Linalool, Limonene, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, alpha-isomethyl ionone, Eugenol, Citral

Parametre a špecifikácia

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ V spreji

Vlastnosti

Špecifikácia Bez obsahu alkoholu, Bez parabénov
Ďalšie vlastnosti Bez hliníka, Nezanecháva škvrny, Dlhotrvajúci

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Svieža

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KDR066s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08