Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA MEN Box Lot Deep 2019

NIVEA MEN Box Lot Deep 2019

Darčeková kozmetická sada NIVEA Men Box Lot Deep 2019 ponúka mužom dva ošetrujúce prípravky od obľúbenej, tradičnej značky Nivea. Sada obsahuje penu na holenie a vodu po holení z radu Nivea Men Deep. Pena na holenie sa postará o vaše hladké oholenie a zaistí vám pocit čistoty vďaka zloženiu s čiernym uhlím. Fúzy aj pokožku pripraví na holenie a počas neho pleti zaistí ochranu pred zranením ostrými žiletkami. Voda po holení potom zabezpečí čerstvo oholenej pokožke potrebnú starostlivosť, upokojí prípadné podráždenie a pomôže pokožke zregenerovať. Navyše ju prevonia osviežujúcou mužnou vôňou, ktorú si zamilujete.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady NIVEA Men Box Lot Deep 2019

  • Ošetrujúca darčeková sada pre mužov od tradičnej kozmetickej značky Nivea
  • Sada obsahuje penu na holenie a vodu po holení z radu Nivea Men Deep
  • Pena na holenie zmäkčí fúzy a zaistí ľahký sklz holiaceho strojčeka
  • Chráni pleť proti poraneniu žiletkami a zároveň ju počas holenia vyčistí
  • Zloženie s antibakteriálnymi účinkami vďaka obsiahnutému čiernemu uhliu
  • Voda po holení Nivea Men Deep znižuje podráždenie pleti po holení
  • Pokožku zanechá sviežu, jemnú, hydratovanú a chránenú pred vysušovaním
  • Pleť po holení prevonia príjemnou, osviežujúcou mužnou vôňou
  • Dva kozmetické kúsky špeciálne vytvorené pre mužov a pánsku pokožku

Hladko oholenú a čistú tvár získate s penou na holenie Nivea Men Deep

Pena na holenie Nivea Men Deep Smooth Shave je ideálnou voľbou na hladké oholenie bez rizika poranenia pokožky a pre osviežujúci, dlhodobý pocit čistoty. Pena fúzy zmäkčí, a tým ich pripraví na holenie. Počas holenia potom dokonale ochráni vašu pleť pred ostrými žiletkami a zaistí jednoduché kĺzanie holiaceho strojčeka po tvári. Navyše pri holení pokožku vašej tváre upokojí, ochráni pred podráždením a tiež hĺbkovo vyčistí, a to vďaka čiernemu uhliu obsiahnutému v jej zložení. Stavte na penu na holenie Nivea Deep a získate hladko oholenú a zároveň čistú tvár v jedinom kroku.

Aktívne látky:
Black Carbon (aktívne uhlie) – hĺbkovo čistí pleť, absorbuje toxíny z pokožky a tela, výborne čistí zanesené póry, optimalizuje produkciu kožného mazu, odstraňuje odumreté kožné bunky, má antibakteriálne účinky

Typ pokožky:
Normálna pleť

Spôsob použitia:
Pred použitím balenie riadne pretrepte. Pri aplikácii držte nádobku s penou na holenie kolmo. Penu nanášajte na vlhkú pokožku tváre a krku. Po holení dôkladne opláchnite zvyšky peny z pokožky.

Zloženie:
Aqua, Isobutane, Triethanolamine, Laureth-23, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Charcoal Powder, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Potassium Hydroxide, Butane, Propane, Piroctone Olamine, Linalool, Limonene, Parfum, CI 77266 (Carbon Black)

Poskytnite pleti úľavu po holení vďaka Nivea Men Deep After Shave Lotion

Doprajte si hladké oholenie bez starostí. Podporte svoju pleť nielen počas holenia, ale hlavne po ňom. Vyskúšajte mužnú vôňu vody po holení Nivea Men Deep Comfort. Má antibakteriálne účinky, ktoré upokoja pokožku vašej tváre i krku, podporí jej regeneráciu a ochráni ju pred vysušovaním. Budete nielen osviežení, ale tiež budete krásne voňať príjemnou pánskou vôňou. Vodu si ihneď zamilujete nielen vy, ale aj vaša partnerka.

Spôsob použitia:
Naneste na tvár ihneď po holení. Vodu po holení jemne vmasírujte do práve oholenej pokožky, aby sa ideálne a rýchlo vstrebala.

Typ pokožky:
Normálna pleť

Zloženie:

Aqua, Alcohol Denat. (30.00% ), Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Parfum


Darčeková sada obsahuje:
1× pena na holenie Nivea Men Deep Smooth Shave Shaving Foam (200 ml)
1× voda po holení Nivea Men Deep Comfort After Shave Lotion (100 ml)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy, Na holenie
Kód:  VBAL335
Produktové číslo:  9005800322568
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11