Obnoviť stránku

NIVEA MEN Black & White Power 150 ml

4,7 131 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

NIVEA MEN Black & White Power 150 ml

Deodorant NIVEA MEN Black & White Power je kozmetický prípravok, ktorý muža spoľahlivo ochráni pred pachom potu po veľmi dlhú dobu. Tento jedinečný dezodorant vám poskytne dlhodobú ochranu proti poteniu bez bielych stôp na tmavom oblečení a žltých škvŕn na bielom oblečení. Prípravok neobsahuje alkohol a ani žiadne farbivá. Povzbudzujúca mužná vôňa vo vás zanechá svieži pocit a energiu po nekonečne dlhú dobu!

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Každý moderný muž dbá o svoju každodennú hygienu, ku ktorej okrem iného patrí aj používanie dezodorantu. Teraz majú možnosť voňať celý deň aj muži s nadmerným potením. Tento dezodorant bude vašou pomocníkom najmä pri zvýšenej fyzickej alebo psychickej záťaži kedykoľvek budete potrebovať. Jednoduchým a rýchlym spôsobom vás ochráni pred pachom potu a vy sa budete cítiť čistí a svieži po celý deň.Doprajte si príjemný pocit čistoty po celých 48 hodín!
Typ pleti:Pre všetky typy pleti.
použitie:
Naneste na čistú pokožku kedykoľvek budete potrebovať.
objem: 150 ml

Parametre a špecifikácia

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ V spreji

Vlastnosti

Účinok Ochranný
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu
Ďalšie vlastnosti Nezanecháva škvrny, Dlhotrvajúci

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Svieža

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KDR080
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808729951
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18