Obnoviť stránku

NIVEA Men Active Clean 6 x 250 ml

4,8 124 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Men Active Clean 6 x 250 ml

NIVEA Men Active Clean

Sprchovací gél Men Active Clean obsahuje prírodné aktívne uhlie, ktoré dokáže absorbovať prebytočný kožný maz a iné nečistoty, ktoré sa na pokožku počas dňa nachytali. Gél pokožku dôkladne čistí a jedinečným spôsobom hydratuje. Je určený mužom, jeho vôňa je osviežujúca a dodá mužom energiu pre celý deň. Vychutnajte si pocit maximálnej čistoty a sviežosti!
Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!
Špeciálne zloženie sprchovacieho gélu obsahuje aktívne uhlie, ktoré pôsobí na nečistoty ako magnet. Absorbuje až 200× viac nečistôt, ako je jeho vlastná váha a navyše má vynikajúce čistiace a dezinfekčné vlastnosti. Prípravok je k pokožke šetrný a nevysušuje ju. Jeho striebristá textúra sa vo vode mení v bielu starajúcu sa penu, ktorá bude jemne hýčkať vašu pokožku a dokonale ju vyčistí. Doprajte si sprchovací gél, ktorý vám dodá energiu!
Aktívne látky:
Prírodné aktívne uhlie – viaže na seba nečistoty a prebytočný kožný maz, čistí a dezinfikuje pokožku.
Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky.
Použitie:
Aplikujte na mokrú pokožku, napeňte a po umytí dôkladne opláchnite. Vyhnite sa kontaktu s očami.
Objem:
250 ml
Zloženie:
Voda, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Acrylates copolymer, PEG-7 glyceryl cocoate, Glycerin, Sodium chloride, PEG-3 distearate, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Trisodium EDTA, Citric acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium benzoate, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl methylpropional, Citral, Geraniol, Citronellol, Parfum, CI 77266 (carbon black)



Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSPL1657s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13