Obnoviť stránku

NIVEA Hydrating Cleansing Oil with Coconut Oil Normal Skin 150 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Hydrating Cleansing Oil with Coconut Oil Normal Skin 150 ml

Preč s množstvom prípravkov na pleť. Pleťový olej NIVEA ich zastúpi hneď niekoľko. Nourishing Cleansing Oil totiž dokáže vašu pleť jemne očistiť od všetkého make-upu a nečistôt. Zásluhou starostlivého zloženia s kokosovým olejom bude vaša pleť hydratovaná, a preto je olej vhodný pre normálnu pleť. Jeden pleťový olej NIVEA ušetrí miesto na poličke vo vašej kúpeľni.


Kľúčové vlastnosti pleťového oleja NIVEA Cleansing Oil with Coconut Oil 150 ml

  • Jemný pleťový olej Nivea s čistiacim a hydratačným účinkom
  • Je vhodný pre normálnu pleť
  • Obsahuje kokosový olej
  • Oftalmologicky testovaný olej Nivea na bezpečné odličovanie očí
  • Šetrne odstráni nečistoty a make-up
  • Po nanesení má príjemnú mliečnu konzistenciu

NIVEA Hydrating Cleansing Oil ľahko odlíči oči

S pleťovým olejom si môžete bez obáv odlíčiť aj oči, pretože prípravok úspešne prešiel oftalmologickým testovaním. Výrobok bude mať na vašej pleti príjemnú mliečnu konzistenciu.

Stavte na jednoduchosť a silu kokosového oleja

NIVEA Hydratačný čistiaci pleťový olej sa postará o vašu pokožku tak, aby bola krásne vyčistená a zároveň hydratovaná. Výhodou oleja je, že nemusíte mať žiadny vatový tampón, vystačia vám vaše ruky. NIVEA Hydrating Cleansing Oil stačí pomocou prstov vmasírovať do suchej pleti, namočiť a krúživými pohybmi sa vytvorí mliečna pena, ktorá odstráni všetky nečistoty a make-up.

Použitie:
Olej naneste na suchú pleť a krúživými pohybmi vmasírujte. Potom si namočte ruky a ďalej pokračujte v masáži tváre, kým sa nevytvorí mliečna textúra. Nakoniec pleť dôkladne opláchnite vlažnou vodou a jemne osušte tvár do uteráka.

Zloženie:
Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Isododecane, Ethylhexyl Stearate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Cocos Nucifera Oil, Tocopherol, Linalool, Parfum

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  KSPL2628
Produktové číslo:  42389620
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18