Obnoviť stránku

NIVEA Hairmilk Conditioner Normal 200 ml

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,09 €

NIVEA Hairmilk Conditioner Normal 200 ml

Celosvetovo známa kozmetická značka NIVEA predstavuje novinku v podobe kondicionéru Hairmilk Normal, ktorý je určený pre normáne vlasy, ktoré sú suché a poškodené. Vďaka učinnej látke eucerit získajú vaše vlasy profesionálnu a zaslúženú starostlivosť. Výsledkom sú vyživené, pružné a žiarivé vlasy plné lesku a zdravia. Navyše s viditeľným objemom. Doprajte svojim vlasom regeneráciu bez zaťaženia!

Kľúčové vlastnosti

  • Kondicionér pre normálne suché a poškodené vlasy
  • Eucerit
  • Mliečne proteíny
  • Regenerácia
  • Výživa
  • Profesionálna starostlivosť bez zaťažovania
  • Oslnivý lesk
  • Viditeľný objem

Použitie: Naneste na mokré vlasy od končekov po korienky. Následne poriadne opláchnite. Doporučuje sa používať spolu so šampónom NIVEA Hairmilk Normal.

Zloženie

Aqua, Cetyl alcohol, Myristyl alcohol, Stearamidopropyl dimethylamine, Cetrimonium chloride, Cocos nucifera fruit extract, Prunus amygdalus dulcis oil, Panthenol, Pantolactone, Penta- tetraisostearate, Isoamyl laurate, Coco-betaine, Glycerín, Hydroxyethylcellulose, Hydrogenated lecitín, Lactic acid, Citric acid, Sodium citrate, Sodium chloride, Disodium phosphate, Sodium phosphate, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Benzyl alcohol, Geraniol, Citronellol, Parfum

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne, Poškodené, Suché

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S proteínmi

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  VLS410
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800289212
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16