Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Fresh Flower 150 ml

4,9 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,09 €
Pri kúpe 1 ks 4,09 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,64 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,31 €/ks

NIVEA Fresh Flower 150 ml

Dezodorant Sprej deo Fresh Flower je svieža 48-hodinová ochrana proti poteniu a proti zápachu potu. Príjemná kvetinová vôňa vám ihneď po použití dodá pocit čistoty a sviežosti, ktorý vám vydrží celý deň a v prípade potreby aj dlhšie. Dezodorant je pre jednoduchšie používanie vo forme spreja, ktorým ľahko a rýchlo nanesiete prípravok presne tam, kam potrebujete.Rozvoňajte svoje telo kvetinovou vôňou a doprajte si príjemný pocit čistoty celý deň!
Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky.Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!
Dezodorant Deo Fresh Flower bude eliminovať vaše potenie a odstraňovať zápach potu celých 48 hodín po nanesení. Šetrné zloženie prípravku neobsahuje alumíniové soli a nezanecháva stopy na oblečení. Dezodorant je dermatologicky testovaný a schválený. Prípravok nenahradí vašu každodennú hygienu, ale pomôže vám zostať svieži a bez nepríjemného zápachu potu, ktorému sa bez tohto prípravku v sparnom lete alebo v zložitých a psychicky náročných situáciách neubránite. Používajte kvalitný dezodorant s nádhernou kvetinovou vôňou, ktorý vás nesklame!
Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Nanášajte na čistú pokožku do podpazušia zo vzdialenosti 15 cm a nechajte krátko zaschnúť. Používajte kedykoľvek podľa aktuálnej potreby.
Objem:
150 ml

 

Zloženie

Butane, Alcohol denat., Isobutane, Propane, Parfum, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerín, Maris limus extract, Ostrea shell extract, Persea gratissima oil, Oktyldodekanol Aqua, Propylene glycol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Lactic acid, Linalool, Benzyl alcohol, Citronellol, Limonene


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ V spreji

Vlastnosti

Účinok Vyživujúci
Špecifikácia Minerálne
Ďalšie vlastnosti Bez hliníka

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Kvetinová

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KSPL1652
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800250342
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14