Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Cellular Filler Cushion Medium Cellular 15 g

4,4 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Cellular Filler Cushion Medium Cellular 15 g

Ošetrujúci mejkap NIVEA Face Care Cushion hydratuje, poskytuje ľahké krytie a aktivuje produkciu vlastnej kyseliny hyalurónovej. Zvládne toto aj váš mejkap? Ak nie, siahnite nabudúce po značke NIVEA Face Care Cushion. Tento mejkap dlhodobo podporuje pleťové bunky v produkciivlastnej kyseliny hyalurónovej. Výsledok? Rozjasnená pleť a jemné vrásky na ústupe. Aj mejkap sa o vás môže starať.



Kľúčové vlastnosti mejkapu NIVEA Face Care Cushion 15 g, stredný odtieň

  • Zloženie s kyselinou hyalurónovou, ochranným faktorom 15 a farebnými pigmentmi
  • Prirodzene zjednocuje farebný tón pleti
  • Mejkap NIVEA Face Care Cushion hydratuje až 24 hodín a zaisťuje svieži vzhľad
  • Prispieva k aktivácii pleťových buniek a k produkcii vlastnej kyseliny hyalurónovej
  • Nivea Face Care Cushion je vhodný pre normálnu aj citlivú pleť

Ošetrujúci mejkap NIVEA v hubke

Inovatívne zloženie mejkapu NIVEA Face Care Cushion je obohatené o kyselinu hyalurónovú, farebné pigmenty a ochranný faktor 15, ktorý vás chráni pred pôsobením slnečných lúčov. NIVEA, ošetrujúci tónovací krém v hubke Hyaluron Cellular nesmie chýbať v kozmetickej taštičke.

Dokonalé zjednotenie pleti 

Mejkap NIVEA pleť okamžite zjednocuje a prispieva k jej mladistvému vzhľaduHydratuje celých 24 hodín a zaisťuje svieži vzhľad.


Odporúčaná aplikácia: 
Aplikátorom jemne stlačte hubku. Tým sa naň prenesie mejkap, ktorý jemným vklepaním aplikujte na pleť. Máte pocit, že mejkap málo kryje? Potom aplikáciu zopakujte. 


Zloženie:
Aqua, Dimethicone, Glycerín, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Diglyceryl Tris(Trimethylsiloxy)silylethyl Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Tapioca Starch, Dicaprylyl Carbonate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Sodium Chloride, Phenylbenzimidazole SulfonicAcid, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Propylene Carbonate, Sodium Stearoyl Glutamate, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool,Citronellol, Benzyl Alcohol,Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Parfum, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499


Zloženie

AQUA, DIMETHICONE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL STEARATE, CETYL DIGLYCERYL TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLETHYL DIMETHICONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, TAPIOCA STARCH, OCTOCRYLENE, DICAPRYLYL CARBONATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SODIUM CHLORIDE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SODIUM HYALURONATE, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, CREATINE, 1-METHYLHYDANTOIN-2-IMIDE, TOCOPHEROL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PROPYLENE CARBONATE, TRISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, PARFUM, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia So zrkadlom, Paletka
Obsah balenia Zrkadielko, Labutienka
Hmotnosť 15 g

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne
Typ pleti Všetky typy
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Vyhladzujúci, Ochranný SPF faktor
Účinok Zjednotenie pleti, Rozjasňujúci, Hydratačný, Proti vráskam

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Ľahko krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  KSPL2621
Produktové číslo:  4005900897336
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02