Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Denný Cellular Anti-Age OF30

4,4 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

NIVEA Denný Cellular Anti-Age OF30

Denný pleťový krém NIVEA Cellular Anti-Age OF30 špeciálne navrhnutý pre redukciu vrások a spevnenie pleti. Základom je kyselina hyalurónová, extrakt z magnólie a kreatín. Výsledkom tejto kombinácie sú lepšie kontúry s minimom vrások a obnova buniek. Zároveň obsahuje UVA a UVB filtre, ktoré vašu pleť ochránia pred pigmentovými škvrnami. Doprajte svojej pleti poriadnu dávku výživy a vyhrajte v boji nad vráskami!

Kľúčové vlastnosti

  • Denný pleťový krém k redukcii vrások
  • Pre všetky typy pleti
  • Kyselina hyalurónová so schopnosťou viazať vodu
  • Extrakt z magnólie a kreatín
  • UVA a UVB filtre

Aplikácia: Nanášajte krém v malom množstve na vopred vyčistenú pleť. Jemnými krúživými pohybmi vmasírujte do vstrebania.

 

Zloženie

Aqua, Glycerín, C12-15 alkylbenzoát, Methylpropanediol, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazín, Butyl methoxydibenzoylmethane, Butylén glycol dicaprylate / dicaprate, Glyceryl stearate, Dibutyl adipate, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Behenyl alcohol, Etylhexyl triazone, Cetearyl alcohol, Folic acid, Sodium hyaluronate, Creatine, 1-methylhydantoin-2-imide, Magnolia officinalis bark extract, Sodium stearoyl glutamate, Ethylhexylglycerín, 1,2-hexanediol, Xanthan gum, Tapioca starch, Trisodium EDTA, Sodium hydroxide, Sodium chloride, Sodium sulfate, Phenoxyethanol, Parfum, CI 16035, CI 42090


Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Objem

Objem 50 ml

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Proti vráskam, SPF faktor

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou hyalurónovou, S prírodnými olejmi
Kód:  PLK305
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005900954763
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14