Obnoviť stránku

NIVEA Creme Care 500 ml 2 + 1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Creme Care 500 ml 2 + 1

Ošetrujúci sprchovací gél Creme Care vás poteší nielen typickou vôňou Nivea, ale aj provitamínmi a ošetrujúcimi olejmi, ktoré s intenzívne starajú o vašu pokožku a zanechávajú ju jemnejšiu a vláčnejšiU. Aktívna látka Hydra IQ zase zaisťuje optimálnu hydratáciu aj v hlbších vrstvách pokožky a pocit hydratácie tak pretrváva aj po osušení uterákom. Všetky tieto zložky sa postarajú o to, že sa po každom sprchovaní budete cítiť ako znovuzrodená. Doprajte si pocit luxusu počas sprchovania.

Kľúčové vlastnosti

  • Krémový sprchovací gél
  • Obohatený o cenné oleja a provitamíny
  • Aktívna látka Hydra IQ poskytuje skvelú hydratáciu pokožky
  • Poskytuje intenzívnu starostlivosť o pokožku
  • Zanecháva ju jemnú a vláčnu
  • Vyvážené pH
  • Objem 500 ml

Zloženie:
Voda, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum, Helianthus annuus seed oil, Glycerin, Glyceryl glucoside, Lanolin alcohol (Eucerit®), Panthenol,  Octyldodecanol, Helianthus annuus seed oil, Sodium chloride, Polyquaternium-7, Citric acid, PEG-40 hydrogenated castor oil, Styrene/acrylates copolymer, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, Sodium benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Parfum


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml
Kód:  KDR145s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06