Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NIVEA Cellular Anti-Age 50 ml

4,8 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

NIVEA Cellular Anti-Age 50 ml

Pleťový krém NIVEA Cellular Anti-Age je kozmetický prípravok, ktorý zaisťuje jedinečnú omladzujúcu starostlivosť, výživu a pevnosť pre vašu pleť počas nočného odpočinku. Krém má príjemnú textúru, ktorá sa dobre nanáša a ľahko vstrebáva. Prípravok pleť obnovuje, vyhladzuje, hydratuje a má intenzívny spevňujúci účinok. Je vhodný pre všetky typy zrelej pleti žien nad 40 rokov. Zanecháva pleť regenerovanú, posilnenú, jemnú a viditeľne omladenú.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Inovatívne, rýchlo sa vstrebávajúce zloženie s kyselinou hyalurónovou, extraktom z magnólie a kreatínom pri pravidelnom používaní urýchľuje regeneračný proces pleti. Vrásky a jemné linky sú redukované, výrazne je obmedzený aj výskyt vrások nových. Prípravok preukázateľne zlepšuje pevnosť a obnovu pleti, pleť je intenzívne hydratovaná a chránená. Bohaté zloženie rozmaznáva pleť a zanechá ju hladkú a hodvábne jemnú.
Aktívne zložky:

  • Kyselina hyalurónová pleť zvláčňuje a hydratuje.
  • Extrakt z magnólie pleť ošetruje a vyživuje.
  • Kreatín napomáha regenerácii pleti.


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti nad 40 rokov.
Použitie:
Aplikujte na dokonale odlíčenú pleť tváre, krku a dekoltu každý večer.
Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Proti vráskam

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Vek

Vek 40+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou hyalurónovou
Kód:  KDR041
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800244167
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09