Obnoviť stránku

NIVEA Best Care Set 325 ml

Garancia najlepšej ceny
7,49 €

NIVEA Best Care Set 325 ml

Darčeková kozmetická súprava NIVEA Box Creme 2023 obsahuje ošetrujúci sprchový gél s vitamínom C a ikonický krém v modrej plechovke na hydratáciu a regeneráciu pokožky. Známy ošetrujúci NIVEA krém s Euceritom pokožku vyživuje a chráni proti vonkajším vplyvom. Perfektne funguje aj v zimnom počasí. NIVEA sprchový gél Creme Care s vitamínom C, E a vzácnymi olejmi pokožku vyčistí, prevonia a dodá jej hebkosť. Darčeková súprava NIVEA Box Creme 2023 na vyživenú, hydratovanú a prevoňanú pokožku.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy NIVEA Box Creme 2023

  • Obsahuje ošetrujúci sprchový gél s vitamínom C a ikonický krém v modrej plechovke
  • NIVEA Box Creme 2023 na hydratovanú, prevoňanú a vyživenú pokožku
  • Ošetrujúci NIVEA krém s Euceritom pokožku vyživuje a chráni proti vonkajším vplyvom
  • Výborný do zimného počasia
  • NIVEA sprchový gél Creme Care s vitamínom C, E a vzácnymi olejmi
  • Na čistú, vyživenú, hydratovanú a hebkú pokožku

Obsah súpravy:
Nivea krém 75 ml
Nivea sprchový gél Creme Care 250 ml

Zloženie

Nivea krém 75ml: Aqua, Paraffinum liquidum, Cera microcristallina, Glycerín, Lanolín alcohol (eucerit®), Paraffin, Panthenol, Magnesium sulfate, Decyl oleate, Oktyldodekanol Aluminum stearates, Citric acid, Magnesium stearate, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Benzyl benzoate, Cinnamyl alcohol, parfum; Nivea Sprchový gél Creme Care: Lanolín alcohol (eucerit®),5 Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Coco-glucoside, Prunus amygdalus dulcis oil, Olej zo semien Vitis vinifera, Sodium askorbyl Phosphate, Tocopherol, Lanolín alcohol (eucerit®),0 Glycol distearate, Nivea krém 75ml:7 Sodium chloride, Hydrogenovaný ricínový olej, Sodium benzoate, Benzoic acid, Lanolín alcohol (eucerit®),1 Lanolín alcohol (eucerit®),2 Benzyl alcohol, Nivea krém 75ml:8 Lanolín alcohol (eucerit®),3 Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 325 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  VBAL8696
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800371818
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17