Obnoviť stránku

Nivea AS Skin & Stubble Balm Sensitive 125 ml

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nivea AS Skin & Stubble Balm Sensitive 125 ml

Pre každú pleť je holenie náročným procesom, na ktorý reaguje nepríjemným podráždením. Nemusíte byť citlivý muž, aby ste mali citlivú pokožku. Zvoľte účinné riešenie pre podráždenú pleť i svrbiace strnisko a spoľahnite sa na zloženie pôsobiace ihneď. Použite po každom oholení NIVEA AS Skin & Stubble Balm Sensitive balzam po holení, ktorý okamžite zmierňuje podráždenie pleti a svrbenie strniska. Ľahko prispejete k rýchlejšiemu hojeniu drobných poranení a uľavíte nepríjemným pocitom. Holenie nemusí byť nepríjemná povinnosť, ochráňte svoju tvár vďaka balzamu po holení NIVEA AS Skin & Stubble Balm Sensitive.

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení NIVEA AS Skin & Stubble Balm Sensitive 125 ml

  • Okamžite zmierňuje podráždenie pleti a svrbenie strniska
  • Zloženie s harmančekom a mandľovým olejom bojuje proti štípaniu aj napätej pleti
  • Funguje ako balzam po holení, hydratačný krém aj zmäkčovač strniska
  • NIVEA AS Skin & Stubble Balm Sensitive je vhodný pre citlivú pokožku
  • Neobsahuje alkohol

Ako používať:
Sami si zvoľte, ako balzam použijete. Funguje ako balzam po holení, hydratačný krém aj zmäkčovač strniska. Balzam stačí naniesť na ruky, rozotrieť a vmasírovať do pleti tváre. Vďaka rýchlemu vstrebaniu a účinným ingredienciám pôsobí okamžite.

Zloženie:
Water, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Triceteareth-4 Phosphate, Carbomer, Maltodextrin, Sodium Hydroxide, BHT, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Coumarin, Parfum

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ

Typ Balzam po holení
Kód:  HOL343
Produktové číslo:  9005800309590
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14